Бутербродів не буде: вересень приніс суттєве подорожчання ковбаси та сиру в Україні

В Україні продовжують стрімко зростати ціни на продукти. Цього разу громадяни помітили небувале подорожчання сиру та ковбаси. У великих супермаркетах щодня з початку осені почали зростати ціни на ці продукти, які мають попит у магазинах.

Сир фета, фото: news.milkbranch
Сир фета, фото: news.milkbranch

Нові тарифи на газ та світло: коли й чому зміняться суми в платіжках

Складна зима, а разом з нею й опалювальний сезон очікуються не лише в Україні, а й по всій Європі. Проте, у той час, коли Європейські компанії підвищують вартість газу та електроенергії для всіх категорій споживачів, в Україні тарифи заморозили на рівні минулого опалювального сезону.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Опалення, скріншот: YouTube
Опалення, скріншот: YouTube

В Україні прогнозують прихід "мінусової" температури вже днями: чим дивуватиме погода 20 вересня

Синоптикиня Наталка Діденко повідомила, про циклон, який крутитиметься над Україною найближчими днями. За її словами 21-го вересня на дощі розраховують, за прогностичними моделями, західні, північні та центральні області України.

Прогноз погоди, скріншот з відео
Прогноз погоди, скріншот з відео

Звернення путіна не буде? Російські ЗМІ навіть видалили анонс: "Як використаний презерватив"

Деякі офіційні ресурси Росії "потерли" повідомлення, що сьогодні має відбутися виступ путіна, можливе приєднання територій окупованих в Україні та оголошення війни. Якщо його реально не буде, то це означатиме, що у верховних структурах виник розкол з приводу рішень, про які хотів проголосити Путін – це про референдуми та мобілізацію. Про це пише аналітик ТГ-каналу Цинік.

путін. Фото: скриншот з відео
путін. Фото: скриншот з відео

ПриватБанк обмежив видачу готівки: для кого та який ліміт встановлено

ПриватБанк обмежив видачу готівки для клієнтів. Це стосується лише валютних вкладників. Який діє ліміт та інші подробиці, повідомляються на порталі "Мінфін" у відповіді менеджерів банку клієнтам. Клієнти ще з 8 вересня почали нарікати на ПриватБанк.

Термінал ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Термінал ПриватБанку. Фото: скрін youtube