22 вересня прес-секретар Путіна на чисельні запити журналістів заявив, що не знає де зараз перебуває Віктор Медведчук та не цікавиться його долею. Також Пєсков повідомив, що не має компетенції коментувати обмін кума Путіна та рашистських головорізів на українських героїв.

Також росіяни обурено відреагували на обмін Медведчука, у той час як Кремль на цю тему просто нічого не пояснював.

ОНОВЛЕНО

Пізніше президент Туреччини Раджеп Ердоган заявив, що Віктор Медведчук прямує до Росії після обміну. Показово, що російська сторона ніяк не коментує пересування колаборанта.

Раніше Знай.UA повідомляв, що Україна повернула захисників "Азовсталі" Паламара, Волинського та Прокопенка з російського полону.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

21 вересня 2022 року, ближче до ночі, відбувся черговий обмін полоненими у Чернігівській області.

Додому повернулися наші чудові військовослужбовці, зокрема й захисники "Азовсталі". Невідомо, чи вдалося повернути всіх – проте частина вже точно в Україні.

Захисників "Азовсталі" Святослава Паламаря, Сергія Волинського та Дениса Прокопенка звільнено з російського полону.

Про це стало відомо завдяки одній фотографії, на якій присутні голова ГУР Кирило Буданов та Денис Монастирський, а між ними наші захисники. Повідомляється ще один факт, підтвердження якому ще немає - це те, що наших військовослужбовців, у рамках обміну 200 на 200, вдалося повернути додому в обмін на Віктора Медведчука.