Посольство США закликало своїх громадян негайно покинути Росію

Посольство Сполучених Штатів Америки в Москві закликало своїх громадян негайно залишити територію Росії. Дежавю. Про це стало відомо завдяки офіційному розпорядженню, що опубліковано на порталі американського посольства у Росії. Пов'язано це може бути з різними речами. Наприклад, через оголошену часткову мобілізацію, люди з подвійним громадянством також можуть бути призвані до армії, а також відправлені до зони бойових дій в Україні.

путін і Байден, фото: скріншот з відео
путін і Байден, фото: скріншот з відео

Як закупити дрова перед опалювальним сезоном: спрощена процедура для українців

Опалювальний сезон 2022-23 обіцяє бути одним з найважчих в історії незалежної України. То ж українцям спростили закупівлю дров перед його початком. Відтепер запастися альтернативним видом опалення мешканцям звільнених територій, а також регіонів, де відсутнє централізоване теплопостачання, стане легше та швидше.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Опалення дровами, скріншот з відео
Опалення дровами, скріншот з відео

Українцям у жовтні виплатять по кілька сотень гривень: хто і як зможе отримати

Українцям повідомили, що вже у жовтні відбудеться кілька підвищень пенсійних виплат. Зокрема, пенсіонери віком від 70 до 75 років отримають щомісячні компенсаційні виплати в розмірі 300 грн. Про це заявила перша заступниця міністерки соціальної політики України Дарина Марчак під час телемарафону.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Перші мобілізовані путіним вже отримали по квитку до кобзона, та оточення Лиману: звіт Тома Купера

Свій огляд Том Купер присвятив віддаленому куточку Харківської області, де українські війська продовжують свій визвольний наступ. Свій звіт Том Купер оприлюднив на ресурсі Медіум. Він зазначає, що ЗСУ пробили два свої плацдарми в районі Куп'янська.

Російська техніка, фото: скріншот із відео
Російська техніка, фото: скріншот із відео

Пільгові умови не світять: хто з українців не зможе вийти на пенсію раніше

Українцям нагадали, хто має право на пенсію за віком на пільгових умовах незалежно від місця останньої роботи, відповідно до Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування". Детальне пояснення дали у Пенсійному Фонді України.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Якими будуть наслідки ядерного удару, але експерт знайшов порятунок для українців: "Буде некритичним і несмертельним"

Тема ядерної небезпеки з боку Росії вибилася у лідери за останні кілька днів. Експерти, екстрасенси та народ тільки це й обговорюють. Цього разу висловилися на тему того, чи можна запобігти наслідкам.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube