У росіян конкретні проблеми з розпочатою частковою мобілізацією. Доводиться заманювати чоловіків у військкомати салом.

На одному з федеральних пропагандистських телеканалів з'явився сюжет, у якому показали лайфхак мобілізації та всі цінності росіян.

На ролику чоловік заходить до м'ясної крамниці. Він уже отримав повістку, і тепер чекає на день відправлення. Мабуть, чоловік дуже мотивований тим, щоб "допомогти" своїй батьківщині та загинути в Україні через амбіції путіна.

Після цього він був приємно вражений тим, що в одній із лавок для мобілізованих належить безкоштовне сало. Тобто весь абсурд ситуації. Спочатку він їсть сало, а потім стає ним в Україні, бо без досвіду не зможе подолати Збройні сили України.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Про акцію мобілізації я дізнався з інтернету, що хлопці з м'ясного центру роздають один кілограм сала всім, хто підлягає частковій мобілізації. Це хороша ідея підтримати наших хлопців. час це рідкість" - каже курганський призовник.

Рецепт сала в пакеті, скріншот: Youtube
Рецепт сала в пакеті, скріншот: Youtube

З умов акції - на руках має бути повістка, яку треба буде показати продавцеві. Мабуть, у них дуже погані справи з набором у війська, і ніхто не хоче вмирати через амбіції путіна. Кілограм сала ціною життя, виходить.

Нагадаємо, що кривавий диктатор путін почав часткову мобілізацію майже місяць тому, і перші партії з них уже були кинуті на фронт. Частина ліквідована, частина в полоні, а деякі все ще чекають свого зоряного часу. Їм усім доведеться відповісти за той біль, який вони завдали українцям.

Мобілізація, скріншот: YouTube
Мобілізація, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що росіян мобілізували і вони ще мають розщедритися: змогли забезпечити "гарматне м'ясо" лише повістками

Раніше повідомлялося, що путін стягнув військову техніку до грузинського кордону, почали споруджувати блокпости .

Також росіяни все ще утримують у полоні тисячі українців, серед яких багато мирних та жінок .