У Верховній Раді України оголосили про нові штрафи для водіїв: які спекуляції з номерами творять українці

Верховна Рада України запровадила нові штрафи для водіїв. Тепер доведеться заплатити за низку спекуляцій. Відповідний законопроект під номером 7365 був підтриманий народними депутатами України в кількості 274. Йдеться про відповідальність українських водіїв за неправильне або незаконне використання автомобільних номерів.

Купівля автомобіля, фото: скріншот з відео
Купівля автомобіля, фото: скріншот з відео

Настя Каменських доспіла до другого куплету гімну України і знайшла щось: "Описує долю"

Наразі Настя Каменських розповіла про виконання гімну України. Для неї щоразу це суміш гордості за те, що вона українка, а ще відчуття болю. Не дарма в нашому гімні співається - "Душу й тіло ми покладемо за нашу свободу". Настя Каменських додає, що сила українців полягає не лише у перших рядках, а й у наступних, з другого куплету — "Ще на нашій Україні пісня гучна розляже", "Україна слава стане між народами".

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Гречка приємно здивувала українців, а цукор із борошном розчаровує: Мінфін поділився новими цінами

Стало відомо про те, як у жовтні змінилися цінники у супермаркетах на одні з найходовіших продуктів. Чи доведеться українцям затягнути пояс уже. Тренд на зниження ціни на гречку розпочався після початку збирання нового врожаю, і лише за кілька тижнів ціни знизилися більш ніж на 5 гривень – з 87,94 грн. до 82,40 грн.

Супермаркет. Фото: скриншот з відео
Супермаркет. Фото: скриншот з відео

Екстрасенс Макс Гордєєв передбачив, коли чекати на закінчення ракетного терору від росіян: "Мене це радує"

Відомий український екстрасенс Максим Гордєєв вирішив зробити черговий прогноз щодо обстрілів українських міст. Чого очікувати найближчим часом. У понеділок, 10 жовтня, росіяни здійснили перший акт помсти за Кримський міст. У вівторок вони знову це зробили, але вже стриманіше. Екстрасенс зазначив, чого варто очікувати найближчим часом.

Макс Гордєєв, фото: Instagram
Макс Гордєєв, фото: Instagram

Вже не 18 градусів: Денис Шмигаль назвав мінімальну температуру у квартирах узимку

Прем'єр повідомив, що температура у будинках українців вже буде не 18 градусів, як говорилося раніше.

"Після включення опалення ми закликаємо економно використовувати газ і вугілля. Так, це означає зниження температури у квартирах. Мінімально допустиме значення цієї зими буде 16 градусів, а середнє — 18 градусів. Це необхідність і це наш внесок у перемогу. Адже від кожного з нас залежить, як ми пройдемо цієї зими", – пише Денис Шмигаль.

Денис Шмигаль. Фото: скрін youtube
Денис Шмигаль. Фото: скрін youtube