М'ясо, хліб, молоко та овочі зможуть купити не всі: на які продукти чекати надхмарних цін вже скоро

Ціни на основні продукти в Україні продовжують зростати, змушуючи сім'ї переглядати щоденні меню та бюджет. Вартість основних груп продуктів стала просто хмарною, а деякі товари ціни зросли рекордно.

Наприклад, овочі подорожчали на 85 відсотків. Споживча інфляція в Україні лише у вересні зросла до 24,6 відсотка.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Ксенія Мішина показала, як її порадував таємний шанувальник і попросила робити так частіше: "Приємно отримувати від чоловіків..."

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Українська актриса та зірка шоу "Холостячка" Ксенія Мішина показала, яким приємним сюрпризом її порадували зранку раніше. Артистка лише встигла розплющити очі, як їй зателефонував кур'єр і попросив прийняти подарунок, проте ім'я відправника не назвав. Сказав, що таємниця.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Як заощадити воду та що робити при відключенні: правила виживання для українців у воєнний час

Ряд порад, що робити на випадок відсутності водопостачання та як дбайливо користуватися водою будинку. Важливо пам'ятати, що термін зберігання питної води – шість місяців.

  1. Встановіть лічильник гарячого та холодного водопостачання, щоб не переплачувати за те, чим не користуєтеся.

Вода з крана, кадр з відео
Вода з крана, кадр з відео

Оля Цибульська пообіцяла помститися пташці, яка обгадала її плече, якщо не отримає мільйон: "Знайду її і дрисну у відповідь"

Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська завжди тримає зв'язок із шанувальниками та показує майже все, що з нею відбувається, навіть найказусніші моменти. Один із таких стався, коли вона просто гуляла вулицею. Птах, що літає в небі, обгадав плече співачки, але це її навіть потішило.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Про молоко доведеться забути? Новий стрибок цін на 9% зробить гаманці "стрункими"

В Україні рекордно подорожчало молоко та молочна продукція, за місяць ціна молока у популярних супермаркетах зросла майже на 9%. За місяць молоко змінилося у ціні на 8,8%, а якщо у гривневому еквіваленті, то середня ціна за жовтень становить 38,67 грн, що на 3,10 грн дорожче за місяць тому.

Молоко, скріншот з відео
Молоко, скріншот з відео