Українці мають бути готові до різних ситуацій, а особливо критичних, через те, що зберігається ризик подальших російських обстрілів енергетичної інфраструктури країни. Радимо нашим читачам звернути увагу на ці поради.

Так, у Міністерстві енергетики України розповіли, які речі потрібно мати у будинку, якщо зникне електроенергія, про це вони пишуть у мережі Facebook.

Через можливі подальші російські обстріли енергетичної інфраструктури українці мають бути готові до тимчасових обмежень електропостачання. Міненергетики просить кожну сім'ю подбати про запас необхідних речей та приладів.

Рекомендації Міненерго, скріншот: Facebook
Рекомендації Міненерго, скріншот: Facebook

Мінімальний список : ліхтарики, батарейки, павербанки, свічки, сірники, аптечка, питна вода, термос, їжа, яка не потребує приготування.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Максимальний список: запас питної та технічної води, продуктів тривалого зберігання на кілька днів, аптечка, радіоприймач на батарейках, сонячний зарядний пристрій для мобільних телефонів, акумулятор, туристичний примус для приготування їжі, генератор (тільки для приватного будинку).

Нагадаємо, як заощадити воду і що робити при відключенні: правила виживання для українців у воєнний час.

Раніше повідомлялося, скільки насправді мають тривати уроки під час військового стану: у МОЗ розповіли все про дистанційне навчання.

Також, якщо світла немає кілька днів: як рятуватися у критичній ситуації, правила виживання.