М'ясо на 33% та сало на 55%: космічні ціни витрусять з гаманців українців останнє

Ціни на продукти в Україні стрімко набирають космічних висот. За даними Держстату ціни на свинину у 2022 році від січня до жовтня зросли на 33% та склали в вересні 164,30 грн у середньому. Водночас на сало ціни зросли на 55% за аналогічний проміжок часу і складають 149,7 грн. Про це детальніше йдеться у новому дописі на фейсбук-сторінці Ukrainian Agribusiness Club.

Продаж м'яса, скріншот з відео
Продаж м'яса, скріншот з відео

Чи їстимемо взимку борщ: українцям розповіли, на скільки подорожчає буряк до грудня

Саме час закупитися червоним буряком і зробити запаси на зиму, адже, як прогнозують фахівці, ціни на овоч вже найближчим часом почнуть суттєво зростати. До грудня 2022 року очікується подорожчання на 10-15%. Відповідну заяву зробив заступник голови "Всеукраїнської аграрної ради" (ВАР) Денис Марчук.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Червоний буряк, скріншот з відео
Червоний буряк, скріншот з відео

Наступ на Київ, Харків та Чернігів: колишній співробітник СБУ про можливість росіян відкрити другий фронт

З'явилася нова інформація щодо російського наступу з боку Білорусі на Київ, а також на Чернігів та Харків. Чи це можливо, чи росіяни не потягнуть новий фронт. Про це у своєму новому інтерв'ю розповів генерал-майор Служби безпеки України у відставці Віктор Ягун.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Майже літня погода або інтенсивні дощі: які області виграли у лотерею в осені, прогноз погоди на 26 жовтня

Відома синоптикиня Наталка Діденко потішила українців прогнозом погоди, пообіцявши, що у середу, 26 жовтня, в країні буде досить тепло. Згідно з прогнозом синоптикині впродовж дня 26 жовтня очікується +12+18 градусів, на північному сході +9+12 градусів. Наталка Діденко прогнозує, що ніч буде такою ж теплою, очікується температура повітря на рівні +8+12, а на півдні до +14 градусів.

Прогноз погоди, скріншот з відео
Прогноз погоди, скріншот з відео

Як отримати по 3000 грн у листопаді: терміни нарахування нових виплат для українців

З 1 листопада окремі категорії українців зможуть отримати нові виплати у розмірі 3000 грн від Мінреінтеграції. Йдеться про мешканців звільнених територій, а також евакуйованих осіб. Зазначається, що користуючись з коштів, які надходитимуть на гуманітарний рахунок Мінреінтеграції в Національному банку, фінансуватиметься грошова та гуманітарна допомога евакуйованим українцям та мешканцям звільнених територій.

Виплати ВПО. Фото: скрін youtube
Виплати ВПО. Фото: скрін youtube

Без субсидій та виплат з безробіття: кого з українців позбавлятимуть допомоги

В уряді ухвалили рішення тимчасово позбавляти виплат з безробіття та житлових субсидій деяких українців. Хто може втратити право на дані види державної допомоги. У Кабінеті міністрів вирішили тимчасово позбавляти права на виплати з безробіття та отримання житлової субсидії українців, які працевлаштовані неофіційно та одержують зарплату в конверті. Втім, це можливе лише за рішенням суду.

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube