Майбутній тиждень з 31 жовтня до 6 листопада 2022 року — гарний час для того, щоб тренувати силу волі, сміливо заявляти про свої бажання.

У спілкуванні у першій половині тижня буде багато неясностей. Зірки не рекомендують тим часом вірити комусь на слово. Друга половина тижня активізує сферу особистих стосунків. Посилиться пристрасть, схильність до любовних авантюр та пригод, а також випадкових зв'язків.

Овен

Овен
Овен

На початку нового тижня небажано перенапружуватися на роботі; якщо є можливість, перейдіть на більш легкий графік, адже зараз, як ніколи, велика ймовірність перевтоми та нервових зривів. У фінансовому плані уникайте необґрунтованих витрат та легковажних капіталовкладень. Друга половина тижня сприятлива для спілкування з друзями, вирішення давніх питань та конфліктів. У питаннях підтримки здоров'я намагайтеся поєднувати методи традиційної та нетрадиційної медицини. Вихідні сприятливі для далеких поїздок та відвідування нових місць.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Телець

Телець
Телець

Понеділок здатний внести у життя занепокоєння за сім'ю та сімейні стосунки. Приводу для цього може і не бути, але попереживати все одно доведеться. Середина тижня ідеальна для любовних пригод. Романтичні ситуації можуть виникати на роботі, в метро та інших громадських місцях. Настрій від цього буде чудовим, проте якість праці може постраждати, оскільки вся увага зосередиться на об'єкті флірту. Друга половина тижня ознаменується невідкладними справами, які ви за непорозумінням забудете зробити напередодні. Кругообіг подій закрутить вас у вихідні.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Чудовий тиждень; приємні сюрпризи посипляться на вас з усіх боків. Найважливіше, почнуть виконуватися ваші мрії та бажання. І хто, як не ви, знає, що їх нагромадилася величезна кількість? Такі закони природи – вашим "старим мріям" настав час звільнити "місце для нових". Звичайно, не всі вони виповняться за один тиждень, але головне, як кажуть, початок!

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Ви відчуєте приплив життєвих сил. Піднятий настрій дозволить звільнити своє серце для нових стосунків. Після 2-го числа на вас чекають дивовижні зустрічі, нові контакти, романтичні побачення та море пристрасті. Кінець тижня – той час, який дозволить вам закинути подалі справи та присвятити себе коханню, розвагам, поїздкам та друзям. Будьте певні, ви не нудьгуватимете.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Цей тиждень подарує вам стабільність та впевненість у завтрашньому дні. Ви так довго йшли до успіху, що заслужили на нього: ви просто молодець. І результат, який ви маєте на сьогоднішній день, – цілком закономірне явище. Насолоджуйтесь усім, що може дати життя, користуйтесь благами, подарованими долею. Тільки не забувайте про тих, хто був поряд у скрутні часи.

Діва

Діва
Діва

Цього тижня ви будете схильні до малообґрунтованих припущень, через що можуть постраждати стосунки з коханою людиною. Не будьте надмірно підозрілими – це вам не підходить. Найкраще займіться організацією спільного відпочинку. Подорож зблизить вас, як ніколи раніше, і розставить усе на свої місця.

Терези

Терези
Терези

Цього тижня вам захочеться змінити ситуацію. Ви розумієте, що готові вибухнути будь-якої хвилини, а причиною цього може послужити будь-яка дрібниця. Значить, не варто зволікати. На вас чекає відмінне проведення часу, милі сюрпризи і, - що важливо, - дуже приємна компанія. Розслаблюйтесь і відпочивайте, ви це заслужили.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

На гребені популярності сміливо рекламуйте себе, адже похвалитися є чим: арсенал досягнень різноманітний та й талантами природа вас не обділила. Робота – найкраща арена для розкручування іміджу. У службовому колективі вас шанують. У закоханих торжество серцевої ідилії. Але все ж таки намагайтеся не витрачати зайвого, навіть якщо звикли жити на широку ногу. Слідкуйте, щоб гроші не стали яблуком розбрату. Скажіть меркантильності: ні. Стережіться пліток і самі нікого не засуджуйте.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Поїхати чи не поїхати? Зустрічатися чи не зустрічатися? І так далі: "Ось у чому питання"! Подібні думки мучитимуть вас увесь тиждень. Голова піде кругом – запитань дуже багато. А рішень немає. Тут тільки один вихід: розслабтеся, дайте життю і "протягом" вирішити все за вас. Знайдіть нові заняття - освойте йогу або займіться дихальною гімнастикою; дуже заспокоює.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Тиждень мало чим відрізняється від попереднього. Рутина затягне вас у вир буденності. Щоб якось урізноманітнити життя, представники знака зосередяться на рясному харчуванні. А цього в жодному разі не слід робити. Навпаки, зірки рекомендують не переїдати, дотримуватись овочевої дієти з обмеженням газованих напоїв. Ваша половинка робить не надто добрі вчинки? Не поспішайте робити висновки. Вам ще представиться можливість оцінити "світлу" сторону. Щоб розслабитись у вихідні, необов'язково їхати за місто.

Водолій

Водолій
Водолій

На роботі буде потрібно деякий час для того, щоб краще визначитися з напрямком діяльності. Не все, що здається таким привабливим зараз, справді перспективне. Якщо здоров'ю загрожує нервова перенапруга, потрібно як слід відпочивати вечорами. Є ймовірність, що на дружній вечірці ви зустрінете цікаву людину. У його суспільстві добре було б вирушити у подорож у вихідні.

Риби

Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net
Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net

У першій половині тижня Рибки можуть отримати несподівані звістки від партнерів, що спричинить деякі проблеми. Довіртеся власної інтуїції. Будь-які зміни у статусі будуть лише на користь. Друга половина тижня може принести незначні труднощі в матеріальному плані, але ця обставина виявиться корисною, оскільки ви зможете тверезо оцінити ситуацію і навіть змінити пріоритети.

Нагадаємо про гороскоп на листопад 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Овни на межі НП, Діви змінять роботу, а Водолії йдуть в азарт.

Раніше ми повідомляли про пророцтво Ванги на кінець 2022 року: чи було щось про війну в Україні і звідки з'явиться новий вірус.