В Мінсоцполітики розповіли, де візьмуть гроші, щоб виплачувати надбавку українцям до зарплати.

Програма діятиме в межах спільної програми Мінсоцполітики та ЮНІСЕФ. Українці, які працюють у соціальній сфері, отримуватимуть надбавку до основної зарплати. Про це поишуть в пресслужбі Мінсоцполітики.

Перевірки ВПО. Фото: скриншот з відео
Перевірки ВПО. Фото: скриншот з відео

Міністерка соціальної політики Оксана Жолнович заявила, що багато працівників соціальної сфери виявили справжній героїзм, продовжуючи працювати в небезпечних для життя умовах і за невелику зарплату допомагаючи людям.

Бували випадки, коли соціальні працівники в окупованих населених пунктах забирали до себе додому людей із геріатричних пансіонатів, щоб продовжувати за ними доглядати. Це приклади героїзму, які я не можу не відзначити розповіла Оксана Жолнович.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Фахівці, що здійснюють догляд за людьми, за їхню виконану працю нададуть надбавки до зарплати.

Ми хочемо зробити їхню працю престижнішою та збільшити в усіх напрямках кількість працівників, яких насправді не вистачає додала Оксана Жолнович.

Зараз у соціальній сфері задіяно близько 250 тис. працівників по всій Україні. Вони вирішують багатопрофільні завдання, щоб громадяни могли своєчасно отримувати свої соціальні виплати, пенсії та натуральну допомогу.

Нагадаємо, ми писали, що ціни на дизпаливо та бензин зірвалися з місця: які цінники виставили українські АЗС.

Як повідомляв "Знай.ua" співробітники "ПриватБанку" назвонювали українці пізно ввечері, не думаючи закінчувати.

Також "Знай.ua" інформував, українці можуть втратити частину пенсії: у ПФУ розповіли, хто в зоні ризику.