Прихильники астрології вважають, що знаки зодіаку мають величезний вплив на те, як людина діє в різних сценаріях.

Герої аніме часто потрапляють у жахливо складні ситуації, змушені швидко думати та приймати неймовірно складні та морально компромісні рішення.

Аніме. Фото: скриншот youtube
Аніме. Фото: скриншот youtube

Овен: Джун Фудо з Леді Дияволиці

Овен славиться своєю темпераментною натурою та любов’ю до змагань. Герой Леді Дияволиці Джун Фудо відповідає опису знака, перейнявши лютість і драйв. Джуну не чуже насильство та агресія.

Телець: Берсерк

Герой Берсерка характеризується своєю відстороненістю, стражданнями протягом усього життя, повного труднощів і зради. Лояльний і працьовитий, Ґатс, можливо, віддає перевагу більш послідовний і мирний спосіб життя, однак його жахлива доля рідко дає йому відпочити від битв.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Близнюки: Бугіпоп ніколи не сміється

У повсякденному житті Тока Міясіта — звичайна старшокласниця, смілива та добродушна, як більшість Близнюків. Оновна особливість - вона володіє другою особистістю, відомою як Шинігамі, чиє існування є таємницею навіть для Туки.

Рак: Полювання на привидів

Подібно до архетипу Рака, Кадзуя Шибуя з "Полювання на привидів" демонструє світові холодний і самозакоханий вигляд, його друг Мей навіть прозвав "Нару".

Леви: Кредит-зомбі

Головний герой "Кредит зомбі" Чіка Акацукі винен у тому, що занадто потурає порокам знака, відомого своєю запальним характером і зухвалим ставленням.

Діва: Сато Мацузака з Щасливого цукрового життя

Упертий і обмежений характер Діви також може призвести до нездорових нав’язливих ідей, як, наприклад, у випадку з головним героєм "Щасливого цукрового життя" Сатоу Мацузака.

Терези: Юко Каное з Сутінкової Діви Амнезії

Як і більшість Терезів, Юуко може виглядати самозаглибленою, дивно обережною щодо своєї ваги, попри те, що вона привид, і горда тим, що демонструє своє привабливе тіло.

Скорпіон: Алукард безжальний з Хелсінга

Скорпіонів часто бояться через їх безжалісність, пристрасність і інтенсивність. Потураючи руйнівній силі Скорпіона, Алукард з Хеллсінга бореться без жалю, часто засліплений своєю невразливістю.

Стрілець: Юкі Такея зі Шкільного життя

Юкі Такея з Шкільного життя зберігала свій оптимізм навіть у розпал зомбі-апокаліпсису . Тендітна психіка дівчини породжувала складні ілюзії, щоб врятувати розум Юкі від жахів реальності.

Козеріг: D з Мисливця на вампірів

Головного героя "Мисливця на вампірів" спіткала жорстока доля — народитися дампіром, напіввампіром і напівлюдиною . Проте, як справжній Козеріг, D чудово пристосовувався до викликів.

Водолії: Графа D із Магазину жахів

Як класичний Водолій, Граф Д не боїться виглядати дивним, маючи в собі завжди присутній вигляд розслабленої, вишуканої елегантності.

Риби: Мімі з Ідеальний синій

Різниця між реальним світом і фантазіями завжди була важкою для Риб. Зіткнення з руйнівними викликами реальності може легко зламати їх, як це сталося з Мімою.

Нагадаємо, ми писали, що гороскоп на тиждень 7-13 листопада для всіх знаків Зодіаку: Тельці на межі, Діви почнуть хворіти, а Скорпіони улюбленці долі

Як повідомляв "Знай.ua" гороскоп на листопад 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Овни на межі НП, Діви змінять роботу, а Водолії йдуть в азарт.

Також "Знай.ua" інформував, 6 жіночих імен, які приносять удачу тоннами: їхні володарки втеруть носа всім.