Чоловіки навчилися витрачати час та кошти на догляд за собою майже на тому ж рівні, що і жінки. Але не всі.

Астрологи визначили знаки зодіаку — нечепури, яким байдуже їхній зовнішній вигляд, вони готові витрачати гроші на що завгодно, лише не на модні стрижки та брендовий одяг.

Охайний чоловік. Фото: скриншот з відео
Охайний чоловік. Фото: скриншот з відео

Близнюки

Представників цього знаку Зодіаку нечупарами не назвеш, вони просто люблять, щоб їм було зручно. Тому найчастіше їх можна побачити в одній і тій же футболці, спортивних штанах та кросівках. Іноді вони навіть купують те саме, щоб не витрачати час на вибір одягу. Це часом призводить до деяких проблем, адже, що на прогулянку, що на побачення, що в ресторан вони надягають одне й те саме.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Овни

Зовнішній вигляд представникам цього знака Зодіаку не на першому місці. Їх не хвилює, чи мають вони зайву вагу, часом забувають навіть поголитися. Головне для них – щастя сім'ї та приємно проведений час разом.

Стрілець

Насамперед представники цього знаку дбають про свій душевний стан, про розвиток, навчання та духовність. Їм не цікаві брендові речі та тренди, та й купівля принципово дорогих речей їм не важлива. Замість зовнішнього вигляду їм пріоритетніше приділяти час своїй роботі, зустрічам з рідними та близькими, а також приємному проведенню часу – кіно, ярмаркам та фестивалям.

Нагадаємо, ми писали, що Близнюки нерішучі, а Козероги прокрастинатори: яку найгіршу звичку мають знаки Зодіаку.

Як повідомляв "Знай.ua" знаки Зодіаку, яких закрутить божевілля кохання вже цієї зими: хто в цій невгамовній четвірці.

Також "Знай.ua" інформував, якої тваринки 2023 рік. Правила прикрашання ялинки, новорічного столу та вибору одягу на 31 грудня