Теоретики змови вважають, що кліматична активістка Грета Тунберг насправді є мандрівницею в часі, оскільки вважають, що бачили знайому особу на фотографії, датованій 1890 роками.

Висуваючи теорію про те, що 19-річну Тунберг відправили до майбутнього, щоб зупинити зміну клімату, деякі конспірологи стверджують, що її помітили на фотографії 1898 року.

За повідомленнями The Mirror, фото, на якому зображено трьох дітей на канадській золотій копальні на території Юкона, фанати інтернет-конспірології вважають, що вони помітили активістку-кліматолога в центрі уваги.

Грета Тунберг, скріншот: Instagram
Грета Тунберг, скріншот: Instagram

Ці заяви теоретиків змови, хоч би якими божевільними вони були, дійсно залежать від зображення, що показує підлітка, який виглядає вилитою шведською кліматичною активісткою.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Дивлячись на камеру поглядом, цілком знайомим тим, хто бачив фото Тунберг, образ канадської гірничої промисловості викликав відгук у прихильників теорії змови.

Музикант Дін Фрідман пожартував над зображенням, написавши у Твіттері: "Фото 120-річної давнини породило теорії про те, що кліматичний активіст і героїня-еколог Грета Тунберг насправді є "мандрівницею в часі", яка подорожувала в часі, щоб врятувати нашу планету Бажаємо їй всього найкращого та успіхів у її місії з порятунку Землі. Ми можемо використовувати допомогу, яку ми можемо отримати!"

Грета Тунберг: скрін із соцмережі
Грета Тунберг: скрін із соцмережі

Дехто переконаний, що Тунберг, можливо, повернулася в минуле і відтоді повернулася в наші дні, як справжній Марті МакФлай із "Назад у майбутнє".

Незважаючи на повернення в майбутнє, фото "Тунберг" у минулому було зроблено Еріком Хеггом, який народився у тій самій країні, що й 19-річна кліматична активістка.

Однак одна ключова відмінність полягає в тому, що пара народилася з різницею в 136 років, що робить малоймовірною зустріч Тунберг і Хегга, якщо тільки, як кажуть теорії змови, вона не вирушила до минулого.

Автор Джек Стрейнджер відзначив ще один іронічний пост, додавши: "Тим, ​​хто каже: "Як вона може бути у минулому, якщо вона з майбутнього?!? Очевидно, як мандрівник у часі, вона може подорожувати в БУДЬ-ЯКИЙ період часу. Очевидно, вона намагалася повернутись на 120 років тому, не вийшло, і тепер вона тут. Очевидно!

Фото "Грети Тунберг", 1890 рік Ерік Хегг/Університет Вашингтонських бібліотек
Фото "Грети Тунберг", 1890 рік Ерік Хегг/Університет Вашингтонських бібліотек

Нагадаємо, що Грета Тунберг визначилася з датою апокаліпсису: "Рік, щоб урятувати...".

Раніше ми повідомляли, що Грета Тунберг прогнозувала до 2050 року: що передбачила активістка через 29 років.