Зірки сповіщають, що імовірність ракетного обстрілу з боку Росії залишається.

Наступного тижня від 21 до 27 листопада, імовірність масованих ракетних обстрілів залишатиметься на високому рівні. Про це розповіла Христина Васильченко на своїй сторінці в Instagram.

На її думку, найбільш можуть постраждати комунікації, труби, дороги та центри ухвалення рішень. Прогнози Христина склала, виходячи з положень планет.

Під ударом можуть опинитися центри ресурсів, заощаджень, накопичень, запасів. Те, завдяки чому є забезпечення як матеріальне, так і фінансове, – вважає астролог.

Загроза також може нависнути над розважальними закладами, місцями торгівлі, заповідниками та зоопарками, а також складами та місцями збирання врожаю.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Щодо областей, то найбільше в небезпеці центральна Україна – Вінницька, Черкаська, Київська, Кіровоградська, Миколаївська, Херсонська, Дніпропетровська, Полтавська області.

Нагадаємо, ми писали, що астрологи назвали знаки Зодіаку, які не можуть витримати відмови: хто зі знаків зодіаку не переживе, почувши слово "ні".

Як повідомляв "Знай.ua" стало відомо 5 знаків Зодіаку, які володіють найпотужнішою енергетикою.

Також "Знай.ua" інформував, "живий Нострадамус" назвав збірні, які зможуть взяти кубок і попередив про падіння літаків