Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у перший день зими - 1 грудня. За її словами зима цьогоріч розпочнеться строго по графіку.

Згідно з прогнозом погоди, найближчої ночі на Київщині, Житомирщині, Чернігівщині, окремих районах Вінницької та Хмельницької областей повітря візьметься відчутним морозцем, адже там очікується -5-10 градусів.

Синоптикиня додає, що на решті території України вночі буде помірно морозно, -1-5 градусів. Вже вдень 1-го грудня температура повітря підвищиться до 1 тепла - 4 морозу.

"Із найцікавішого та важливішого в прогнозі погоди на першу зимову добу. Перше. Грудень одразу заявить, що він зимовий синок.", - додає вона. Наталка Діденко

Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Наталка Діденко прогнозує, що вітер залишається східним, південно-східним, поривчастим, а на сході та південному сході України ймовірні сильні штормові пориви, включно з водною прибережною зоною.

"Антициклони Erik та Gordon зумовлять на значній частині континентальної Європи суху погоду, включно, звичайно, з Україною. Тому завтра комунальникам сніг чистити не треба, як і найближчі кілька днів. Хіба прибирати з узбіч, якщо десь лежить. Із зміцненням морозу посилиться ожеледиця на дорогах та тротуарах - дуже обережно ходіть та кермуйте!", - попереджає вона. Наталка Діденко

Стосовно погоди у столиці, то Київ зустріне зиму відчутним морозом, там передбачається -6-9 градусів. Вдень у четвер очікується 0-2 градуси морозу. За словами синоптикиня опадів 1-го грудня не буде.

Нагадаємо, чому при пранні потрібно додавати молоко: властивість продукту вас точно здивує

Як повідомляв "Знай.ua", українським дітям виплатять новий вид допомоги: хто і на яку суму претендує

Також "Знай.ua" писав, марно витрачені гроші: які дрова засмічують піч і не дають тепла