ПриватБанк часто радує клієнтів цікавими акціями, які дозволяють отримати цінний приз. Так, цього разу банк розповів, як українці можуть отримати 1000 чи 2000 гривень під ялинку. Подробиці розкрила пресслужба фінустанови у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк напередодні новорічних свят вирішила порадувати клієнтів новою акцією, яка дає шанс здобути цінні призи. Для цього потрібно бути власником картки Mastercard від ПриватБанку.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Цієї зими здійснюйте перекази з картки на картку Mastercard і вигравайте кешбек 50 грн на каву та один із 177 сертифікатів OneCard номіналом 1000 або 2000 грн", - йдеться у повідомленні.

"ПриватБанк", фото: znaj.ua
"ПриватБанк", фото: znaj.ua

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У ПриватБанку уточнили, що стати претендентом на отримання виграшу можна спочатку зареєструвавшись за посиланням. Також потрібно виконати кілька умов. По-перше, відправити або отримати переказ із картки на картку Mastercard на суму від 500 гривень. По-друге, сплатити три покупки карткою Mastercard від ПриватБанку на загальну суму від 500 гривень.

Раніше портал Знай повідомляв, ПриватБанк попередив власників кредитних карток про зміни: набули чинності нові умови.

Також наш портал інформував, українців із картками "Ощадбанку" змушують брати непотрібні послуги: "Заплатила 150 грн, аргументи не діють..."

Крім того, ми писали, "Ощадбанк" влаштував українцеві телефонний "терор" у спробах нав'язати кредит.