Українські АЗС оновили середні ціни на паливо та дуже неприємно здивували водіїв. Найбільше злетіла ціна на бензин, але дорожчим став і автогаз, і дизель. Про це свідчать дані моніторингу щодо України, опубліковані на порталі Мінфін.

Українським водіям перед тим, як заїжджати на заправку, доведеться запастися корвалолом або якимось заспокійливим, адже цінники на всі види палива знову виросли. Рекордсменом став бензин, але вартість дизеля та автогазу також не тішить.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Станом на 2 грудня середня відпускна ціна на бензин А-95 преміум збільшилася на 16 копійок - до 51,55 гривні за один літр. Бензин А-95 у середньому коштує 50,73 гривні за літр, що на 18 копійок дорожче, ніж попереднього торгового дня. Бензин А-92 додав у ціні відразу 71 копійку та в середньому відпускається по 50,96 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Цінники на дизельне паливо піднялися до 54,87 гривні за літр, що на 15 копійок дорожче, ніж днем ​​раніше. Зріджений газ також не тішить – цінники збільшились на 14 копійок, до 28,85 гривні за один літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як ажіотаж із генераторами вплине на вартість палива: чи буде дефіцит і в чому причина черг на АЗС.

Також наш портал інформував, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як ажіотаж із генераторами вплине на вартість палива: чи буде дефіцит і в чому причина черг на АЗС.