У кожного своя мова кохання, але якщо ви коли-небудь думали, яка ваша, астрологія може вам допомогти.

Незалежно від того, чи хочете ви просто знати, з якою людиною ви підходите, чи хочете натякнути купити вам більше шоколадних цукерок, ваш знак зодіаку показує, як змусити вас почуватися найбільше коханими.

Пара. Фото: Youtube
Пара. Фото: Youtube

Овен

Як знак, яким керує Марс, планета дії та мотивації, ви дуже пристрасні у всьому, що робите, і, як наслідок, освітлюєте життя кожного своїм вогнем. Спонтанні побачення, короткі пригоди або будь-що, що вас дивує і змушує почуватися особливим, — це найшвидший шлях до вашого серця. Вас миттєво захопить хтось, хто пробудить у вас змагальний дух, чи то кидає вам виклик у грі, чи спорті.

Телець

Телець, як земний знак, ви маєте репутацію людини практичної та логічної, а не так люб’язної та кокетливої людини. Але це не означає, що у вашому житті немає місця для романтики — у всякому разі, ваша правляча планета — Венера, планета любові та краси! Коли хтось робить усе можливе, щоб купити вам щось, що нагадує їм про вас, це дуже багато означає. Ваш ідеальний коханець — людина, яка може не поспішати з тобою та знаходити способи фізично з'єднатися.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Пара. Фото: Youtube
Пара. Фото: Youtube

Близнюки

Той, хто зможе утримати вашу увагу, це є першою вимогою, коли справа стосується кохання. Вам подобається, коли хтось може навчити вас чомусь новому, і ви залишатиметеся поруч, доки вони зможуть продовжувати інтелектуально стимулювати вас. Подарунки ніщо в порівнянні з інтелектуальними сюрпризами. Чим веселіше ви проводите час зі своїм партнером, тим більше ентузіазму ви любите його, що призводить до нових пригод з ним.

Рак

Коли справа доходить до кохання, ви або на 100 відсотків у стосунках, або ні. Коли ви знаходите когось, кому можете довіряти та кому відкритися, ви робите все можливе, щоб зробити його життя максимально безпечним і комфортним. Через це дуже важливо, щоб ваш коханий повністю впустив вас у своє життя. Ідеальний вечір – це затишно розташуватися перед телевізором, обійматися та дивитися Netflix.

Пара. Фото: Youtube
Пара. Фото: Youtube

Лев

Будь-яке запевнення, що ви є центром світу вашого партнера, лише посилює вашу любов до нього. Маленький поцілунок у щоку перед прощанням або милі текстові повідомлення протягом дня змусять вас відчути себе королівською особою. Якщо ваш партнер хоче похвалитися вами в Instagram, це теж спрацює. Час від часу несподіваний подарунок, як-от квіти чи солодощі, дуже допоможе зберегти ваші стосунки щасливими.

Діва

Ви нескінченно працюєте над тим, щоб життя вашого партнера пройшло якомога безхмарним, Діва. Оскільки ви можете бути трохи сором'язливими та схильними ставити щастя інших людей вище за своє, легко відчути себе невдячним за всю роботу, яку ви робите для інших. Той, хто дозволяє вам критикувати їх і трохи придиратися, є ідеальним партнером для вас.

Пара. Фото: Youtube
Пара. Фото: Youtube

Терези

Ідеально підійде партнер, який любить проводити багато часу разом. Ви любите когось, хто може зрівнятися з вами в інтелектуальному плані та вести цікаву бесіду, а дотепне почуття гумору також допомагає. Вам зовсім не потрібні постійні плани – ви відчуваєте себе коханим, коли можете просто бути зі своїм партнером, незалежно від того, що ще відбувається.

Скорпіон

Вам потрібна прозорість від іншої людини відразу, але вам потрібно набагато більше часу, щоб відповісти взаємністю на рівень відкритості. Ваш ідеальний партнер буде терплячим щодо того, скільки часу знадобиться для вас, щоб емоційно віддатися, не поспішаючи. Ви відчуваєте себе найбільше коханими, коли з вашим партнером багато фізичного контакту. Сильне почуття близькості (у всіх значеннях цього слова) є обов'язковою умовою для того, щоб бути з вами.

Пара. Фото: Youtube
Пара. Фото: Youtube

Стрілець

Вам потрібен хтось, хто дозволить вам вирушити на пригоди та мати вільний час, коли ви вирішите, що це вам потрібно. А ще краще, вам подобається людина, яка може взяти вас у пригоду та справді перевершити стрімке життя, яке ви живете. Ви найщасливіший знак із великими ідеями, і практичний партнер, який підтримує ваші мрії та допомагає вам реально їх досягти, найкраще для вас.

Козеріг

Ваша серйозна самопрезентація може спочатку здатися холодною або стриманою, і змусити вас першим простягнути руку нечасто. Але якщо хтось докладає зусиль, щоб привернути вашу увагу, ви можете досить швидко зігріти його. Ваш партнер має бути обережним – забутий ювілей або маленька біла брехня можуть показати тріщини у фундаменті вашого партнерства. Партнер, який такий же надійний, як і ви, і ніколи не допускає дурних помилок, — ваш ідеальний партнер.

Пара. Фото: Youtube
Пара. Фото: Youtube

Водолій

Ваша відстороненість може лякати інших, і їх не завжди приваблюють усі ваші ексцентричності! Вам не потрібен хтось, хто вірить у кохання з першого погляду і миттєво хоче бути з вами. Для вас дуже важливо бути найкращими друзями зі своїм партнером, тому почати як платонічні друзі може бути ключем до вашого серця. Хтось, хто готовий досліджувати нетрадиційні ідеї, ніколи не засуджуючи вас, обов’язково завоює вас.

Риби

Не секрет, що ви найбільш емоційний знак, Риби, і ваш настрій може переходити з однієї крайності в іншу в одну мить. Вам потрібен хтось, хто зможе прийняти вас такою, як ви є, і прийняти ваші дуже калейдоскопічні почуття. Вам потрібен хтось, хто розуміє, що, попри вашу кокетливу зовнішність, ваша любов до них рідкісна і глибша, ніж усе, що ви відчуваєте до будь-кого.

Нагадаємо, ми писали, що три маски для боротьби з ознаками втоми.

Як повідомляв "Знай.ua" до нашої планети наближаються п’ять астероїдів.

Також "Знай.ua" інформував, як надати волоссю чистого вигляду, якщо немає води і світла.