Українці вже почали підготовку до новорічних та різдвяних свят. Попри надзвичайно складну ситуацію в країні багатьом все ж хочеться принести трохи радості у свій дім та потішити рідних.

Багато хто вважає, що місце розташування ялинки в будинку має велике значення, адже цей атрибут свята вміє магічне значення та здатний залучити різноманітні блага у новому 2023 році.

Прикрашати саму ялинку радять напередодні Різдва, яке у всьому світі відзначають 25 грудня. А оскільки символом наступного року є кролик, то використовувати для цього рекомендують речі, які припадуть до душі цій тварині. Використовувати стрічки, бантики, горіхи, фігурки кроликів або кішок, а також морквини.

Новорічна ялинка, фото: Знай.ua
Новорічна ялинка, фото: Знай.ua

Вибирайте спокійні тони, зокрема бежевий, рожевий, блакитний, білий. Ідеальними прикрасами стануть цукерки, саморобні іграшки, гірлянди у вигляді ялинок та сердечок. Можна прикрашати навіть м'якими іграшками невеликого розміру, крім хижаків.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Де розташувати новорічну ялинку у домі

З метою отримання додаткового доходу та просування кар'єрними сходами, ялинку радять встановити в західній або північно-західній частині оселі.

Якщо ж ви мрієте добре вчитися, підвищити свої заробітки, а ваші творчість, інтелект та здібності розвивалися – ялинку врадять розмістити у північно-східній частині житла. Щоб залучити кохання, поставте ялинку у південно-західній частині вашого будинку. І зробити це потрібно 23 чи 31 грудня.

Чорний кролик, символ 2023 року. Фото з відкритих джерел
Чорний кролик, символ 2023 року. Фото з відкритих джерел

Водночас не можна ставити новорічне дерево східна чи південна частина вашого будинку, адже таким чином ви злякаєте удачу.

Які прикраси обрати для ялинки, щоб зустріти 2023 рік:

  • Для підтримки життєвих сил, залучення удачі та достатку – червоні, білі та сріблясто-жовті іграшки та прикраси.
  • Для підвищення по кар'єрних сходах, хорошого навчання – срібними, золотими або будь-якими світлими іграшками.
  • Для залучення кохання в новому році – червоні чи зелені прикраси.

Новий 2023 рік, фото: Знай.ua
Новий 2023 рік, фото: Знай.ua

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації