Багато наших читачів, як і ми, з нетерпінням чекають Нового року, щоб якнайшвидше загадати найважливіше бажання.

Звичайно, не виключено, що це бажання буде в українців одне на всю країну, але це й добре – синхронне звернення до Всесвіту точно дасть свій результат. Але не менш важливим є саме святкування Нового 2023 року.

Кролики, символ року. Фото з вільних джерел
Кролики, символ року. Фото з вільних джерел

Якщо з тим, у чому зустрічати, що готувати і як прикрашати квартиру напередодні зустрічі року Чорного Водяного Кролика (Кота), ми вже розібралися, то з тим, як прийде новорічна ніч, у всіх знаків Зодіаку ще ні. Пропонуємо це виправити. За місію освіти і навіть попередження взялася відома українська тарологиня Аліна Белич, яка поділилася прогнозом у своєму Instagram.

Знаки зодіаку, гороскоп, фото з вільних джерел
Знаки зодіаку, гороскоп, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Аліна зробила прогноз щодо кількох напрямків для кожного із знаків Зодіаку, щоб українці могли бути максимально готовими до всіх викрутасів новорічної ночі.

Овен

Овен
Овен

З ким зустрінете Новий 2023 рік: свято пройде активно, відзначати ви будете, швидше за все, у компанії друзів, але свято не задасться.

Як пройде свято: можливий конфлікт чи образа на когось. Ви захочете піти зі свята. Можливо, ви вирішите відзначати Новий рік на самоті через події 2022 і відсторонитесь від усіх.

В якому стані ви будете: буде підвішений стан, коли хочеться відійти від усього і від усіх. Ви будете в смутку та розчарованості.

Що взяти у Новий 2023 рік, а що залишити у 2022: потрібно взяти свій ентузіазм, натхнення та бажання розпочати все спочатку. Не беріть у 2023 переживання, негативні емоції.

Телець

Телець
Телець

З ким зустрінете Новий 2023 рік: перспектива зустріти Новий рік із близькою подругою, мамою, сестрою - з якоюсь розумною жінкою, яка буде ключовою фігурою вечора.

Як пройде свято: не буде яскравого святкування та куражу. Свято буде сповнене бажанням залишити старий рік, залишити все позаду і почати все інакше, з чистого аркуша.

В якому стані ви будете: бажання нарешті попрощатися з усім, що тягнуло вниз у 2022 році і розібратися зі своїми залежностями.

Що взяти у Новий 2023 рік, а що залишити у 2022: взяти потрібно ентузіазм, бажання брати відповідальність, уміння контролювати процеси свого життя та досягати кінця. Бажано залишити лінощі, небажання просуватися.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

З ким зустрінете Новий 2023 рік: з другою половинкою, якщо її немає, то з близьким другом (скоріше за все чоловіча компанія).

Як пройде свято: емоційно, радісно, ​​відкрито, з почуттям довіри та легкістю. Ті, хто зустрічатиме з другою половинкою, влаштують романтичний вечір з неймовірною теплотою.

В якому стані ви будете: веселість, легкість та стан куражу. Новий рік пройде добре.

Що взяти у Новий 2023 рік, а що залишити у 2022: взяти треба вміння боротися за своє, докладати зусиль для перемоги та йти до кінця. Залишити ті речі, які давно зруйновані і їх не відремонтувати (стосується не тільки матеріального).

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

З ким зустрінете Новий 2023: або в жіночій компанії, або з близькою подругою.

Як пройде свято: в затишку, комфорті та, швидше за все, в домашній обстановці. Ви почуватиметеся в безпеці, але свято триватиме недовго.

В якому стані ви будете: саме ви відчуватимете бажання посперечатися та конфліктувати. Або буде стан активності, з бажанням вирішити все у святі.

Що взяти у Новий 2023 рік, а що залишити у 2022: забрати вміння виходити із зони комфорту, будувати щось нове, а так само – вміння бути вільним та незалежним. Залишити бездіяльність, бажання зв'язати себе, нічого не робити.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

З ким зустрінете Новий 2023 рік: буде крута та активна вечірка з великою кількістю друзів. Можливі люди з різних компаній – не лише близькі, а й незнайомці

Як пройде свято: активно, весело, але вам буде не до кінця зрозуміло, чи задоволені ви цим вечором.

В якому стані ви будете: як удома, затишно, без дискофрморту.

Що взяти у Новий 2023 рік, а що залишити у 2022: взяти вміння заробляти гроші, дисципліну, старанність та терплячість. Залишити страхи, сумніви та "підсвідомі черв'ячки", які шепочуть, що ви нічого не досягли.

Діва

Діва
Діва

З ким зустрінете Новий 2023: карти не хочуть говорити компанію. Швидше за все, це станеться хаотично, несподівано для вас.

Як пройде свято: двояко. Свято різко стане не таким вже веселим і, можливо, відбудуться конфлікти, аж до розставання в новорічну ніч.

В якому стані ви будете: вбите, ніяке, без бажання активувати та святкувати.

Що взяти у Новий 2023 рік, а що залишити у 2022: взяти вміння веселитися, бути емоційним та оптимістичним. Якщо хтось налагодив стосунки із родичами, це неодмінно варто взяти також. Залишити холодність, різкість, беземоційність та стосунки з тими, з ким ви посваритеся цієї ночі.

Терези

Терези
Терези

З ким зустрінете Новий 2023 рік: відзначатимете у крутій сімейній чи дружній обстановці з бурею емоцій.

Як пройде свято: движово, активно та класно.

В якому стані ви будете: не всі ваші очікування виправдаються, тому ви будете не зовсім задоволені.

Що взяти у Новий 2023 рік, а що залишити у 2022: взяти розуміння того, куди треба рухатися далі. Залишити зайву холодність, пристрасть до того, щоб поганяти негативні думки на порожньому місці та бажання шукати у всьому істинну правду.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

З ким зустрінете Новий 2023 рік: у веселій та галасливій компанії, де ви будете отримувати багато уваги та почувати себе зіркою.

Як пройде свято: яскраво, пристрасно, бурхливо та оптимістично.

В якому стані ви будете: відчуватимете перехід на новий рівень, коли все старе йде. 2023 рік почнете з чистого аркуша.

Що взяти у Новий 2023 рік, а що залишити у 2022: взяти вміння планувати, будувати стратегію та плани для майбутнього. Потрібно підготувати плани, які ви візьмете на 2023 рік. Залишити потрібно несерйозність, зайву легкість та бажання нічого не робити.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

З ким зустрінете Новий 2023 рік: з другою половинкою або з другом. Буде більш чоловіча компанія.

Як пройде свято: затишно, повільно. Можливо, свято пройде на роботі.

В якому стані ви будете: в очікуванні того, що принесе Новий рік.

Що взяти у Новий 2023 рік, а що залишити у 2022: вміння відчувати затишок та комфорт, минулий досвід та спогади. Залишити зайве бажання постійно працювати.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

З ким зустрінете Новий 2023 рік: швидше за все на самоті.

Як пройде свято: роздуманих та спробах усвідомити, що відбувається.

В якому стані ви будете: ви захочете спалити усі мости, усі зв'язки, що викликають негативні емоції.

Що взяти у Новий 2023 рік, а що залишити у 2022: взяти вміння розпочинати перспективні проєкти, заробляти гроші та працелюбність. Залишити помірне і плавне життя.

Водолій

Водолій
Водолій

З ким зустрінете Новий 2023 рік: або вдвох з другою половинкою, або намагатиметеся встигнути потрапити на дві вечірки одразу.

Як мине свято: ви погуляєте скрізь, щоб встигнути привітати всіх знайомих та друзів.

У якому стані ви будете: з бажанням спалити все, що обтяжувало 2022 року. Залишити всі негаразди та перешкоди.

Що взяти у Новий 2023 рік, а що залишити у 2022: треба взяти вміння відстоювати свої особисті межі, принципи та бажання. Залишити зайві перегони думок та роздуми на порожньому місці. Не треба намагатися дбати про все. Будьте легшими та простішими.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

З ким зустрінете Новий 2023 рік: є вірогідність того, що ви вирішите зустріти свято на самоті, наодинці зі страхами та переживаннями. Є ймовірність і компанії, але ви її не помітите.

Як пройде свято: спокійно, буденно та як завжди, без яскравої емоційності.

В якому стані ви будете: засмученому, через подію, яка відбудеться напередодні. Ви будете у переживаннях.

Що взяти у Новий 2023 рік, а що залишити у 2022: взяти потрібно оптимізм, уміння радіти та брати відповідальність за своє життя. Залишити порожні надії, мрії та звичку мріяти, а не робити.

Нагадаємо про гороскоп на грудень 2022 року: Водоліям допоможуть зірки, Левам буде важко, а Овни кайфануть перед Новим роком.

Раніше ми повідомляли, які іграшки не можна вішати на ялинку у 2022 році: правила прикрашання новорічної красуні на догоду Чорному Кролику.