Vodafone запустив нову акцію де можна отримати безкоштовний інтернет. Взяти участь в акції наразі можуть абоненти тарифу Joice.

Пропозиція отримала назву "Онлайн-спротив". Акцію від Vodafone можна підключити за номером *888# або через додаток "My Vodafone". Після підключення абоненти тарифу Joice отримають замість 10 ГБ мобільного інтернету - 20 ГБ, а замість 1 000 хвилин для дзвінків абонентам буде нараховано 2 000 хвилин.

Водафон, скрин
Водафон, скрин

Безкоштовно послуга буде протягом 3 місяців, а далі її вартість складатимете 50 гривень на місяць. Варто зазначити, що йдеться про безкоштовну послугу Joice МАХХ, якщо в абонента тариф Joice.

Або ж безкоштовне підключення послуги Video PASS (безкоштовний доступ без тарифікації до відео-сервісів) при підключенні акції в тарифах передплати Vodafone SuperNet (Start, Start+, Pro, Pro+, Start 2019, Pro 2019, Pro+ 2021, Pro1 2019) і тарифах контракту Vodafone Red (Start і Pro).

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На офіційному порталі мобільного оператора уточнюють, що підключити цю акцію можна до 31 грудня 2022 року. При цьому експерти додали, що період підключення акції ще може змінюватися.

Нагадаємо, ми писали, що абоненти Vodafone заплатили гроші, але залишилися без зв'язку: у компанії пояснили складнощі з активацією пакетів.

Як повідомляв "Знай.ua" відсутність мобільного зв'язку та інтернету: чи можна повернути кошти за невикористані послуги

Також "Знай.ua" інформував, Lifecell вирубує абонентів від мережі при відключенні світла, українці без зв'язку: "Водафон сяк-так, але працювала"