Дівчина збільшила собі губи за допомогою філера, але щось пішло не так. Спроба вивести філер закінчилася моторошно. Про це сама постраждала розповіла на сторінці «ТікТок».

"Вибачте будь ласка, залишу це тут, тому що це дуже смішно" , - підписала дівчина короткий відеоролик.

На опублікованих кадрах видно її деформоване обличчя із надто пухкою верхньою губою.

"Історія про те, як я видаляла корейський філер лонгідазою. Вивели лише одну губу, тому що вона за п'ять хвилин розпухла до нереальних розмірів. І з кожною хвилиною шкіра витягувалася все більше. А потім я приблизно добу була, як сумний спанієль" , - розповіла жертва косметології.

@theuniverselovesme_

Простите пожалуйста, оставлю это здесь, потому что это очень смешно 😂 #увеличениегуб #филлер

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
♬ оригинальный звук - Samoilova_s

У коментарях дівчині пишуть, що нічого смішного у її стані немає – насправді все не дуже добре.

"Це не реакція лонгідази на взаємодію з філером. Це просто реакція на лонгідазу, у вас на неї алергія, це не норм", "А мені відразу супрастин начебто вкололи або якийсь антигістамін, і все було не так сумно", "Як говориться, і сміх, і гріх", "Нагадує якихось мультяшних персів", "Вибачте, але ви схожі на подружку Дональда Дака", - зазначають коментатори.

Нагадаємо, що 34-річний хлопець "у тілі" похвалився своїми жіночими грудьми, задерши кофту: "Не має розміру".

Раніше ми повідомляли, що 31-річна дівчина зробил з себе ляльку для втіх і тепер скаржиться на засудження: "Це тіло має існувати".