Різдво — справжнє сімейне свято, яке варто відзначати у колі серед близьких та рідних. Декілька невеличких добрих справ допоможуть наблизити максимальне відчуття святковості.

Добрі справи перед Різдвом — це те, чого завжди потребує світ, те, від чого він стає кращим. Тому просто зробіть для когось добро — і це стане маленьким дивом для тієї людини чи родини.

Різдвяний пост, скріншот: YouTube
Різдвяний пост, скріншот: YouTube

Солодощі для колядників

Гроші — це добре, але діти завжди радіють "наколядованим" цукеркам, шоколадкам і фруктам.

Справжня різдвяна листівка рідним

Паперову листівку, з маркою, підписану від руки, традиційною поштою можете відправити, щоб здивувати та потішити рідних. Електронні привітання це добре і швидко, але листівки — це тепло і мило.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Пробачте усі образи

Таке світле свято не треба зустрічати із недобрими думками. Тому варто постаратися забути образи, пробачити кривдників і залишити погане у минулому.

Зустріньте Різдво у родинному колі

Зустріньте Різдво у родинному колі, підіть на святкову нічну службу. Колядки вночі — це неймовірно.

Нагадаємо, ми писали, що найпростіше різдвяне печиво: рецепт, від якого ви точно не втомитеся.

Як повідомляв "Знай.ua", медові пряники з "родзинкою": швидко та смачно за старовинним рецептом з книги Ольги Франко.

Також "Знай.ua" інформував, у ПЦУ закликали українців не ігнорувати Різдво під час війни, можна сміливо відзначати, але не забувати про головне.