Прем'єр-міністр Денис Шмігаль розповів, чи залишаться тарифи на тепло та гарячу воду на колишньому рівні. Про це повідомляється на сайті уряду.

Так, на одному з останніх засідань уряд затвердив порядок та умови надання субвенції місцевим бюджетам на компенсацію різниці у тарифах на тепло та гарячу воду. Денис Шмигаль пояснив, що цей крок зроблено для того, щоби підприємства теплопостачання працювали не на збиток і мали засоби для безперебійної роботи та ремонтів.

Тарифи, скріншот: Youtube
Тарифи, скріншот: Youtube

Прем'єр підкреслив, що ці кошти також виділені з метою, щоб тарифи на опалення та гарячу воду для українців залишалися незмінними до кінця дії військового стану в країні.

Денис Шмигаль. Фото: скрін youtube
Денис Шмигаль. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Уряд передає місцевій владі 14 млрд грн у вигляді субвенції. Це кошти, аби тарифи на тепло й гарячу воду для людей залишилися зараз без змін, але при цьому в підприємств теплопостачання були кошти для безперебійної роботи та ремонтів. Ми давали обіцянку, що Уряд допомагатиме і підтримуватиме місцеву владу. І ми цю обіцянку виконуємо Денис Шмигаль

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, 500-2000 кубів газу безкоштовно: хто з українців може претендувати на порцію блакитного палива.

Також наш портал інформував, що українцям дописують зайві куби у платіжках за газ, у відомствах пояснили причину: перевірте зафіксовані обсяги.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв українцям пояснили, як отримати субсидію навіть за наявності боргу за комуналку: два варіанти вирішення проблеми.