З ворожої росії, де щодня відбуваються дуже дикі речі (адже який президент, така і країна), прийшла історія про людську жорстокість.

Справа в тому, що юна дівчина наважилася поскаржитися на те, які жорстокі моменти вона пережила зі своїм "хлопцем". 20-річна мешканка міста Воронеж Наталія Воробйова звинуватила колишнього в регулярних побиттях через ревнощі та зґвалтування. За словами 20-річної дівчини, зустрічатись вони почали три з половиною роки тому і весь цей час він не відпускав її ні на крок.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з Telegram-каналів.

Після кожного разу таких "гарячих проявів кохання" партнер вибачався і присягався, що більше подібних сцен влаштовувати не буде, проте це повторювалося знову і знову і в якийсь момент сягнуло точки.

Одного дня він зажадав у дівчини скласти тест на вагітність, і та погодилася. Коли вона приїхала до бойфренда, результати процедури виявили позитивний результат, тоді його агресія вийшла за межі. Він схопив дівчину, затяг її до себе і став штовхати ногами.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Історія Наташі, скріншот: YouTube
Історія Наташі, скріншот: YouTube

[quote author=""]"Він схопив металеву ложку для взуття, почали надходити удари. Він зламав мені зуб, розбив ніс, і я вже не розуміла, що зі мною відбувається. У якийсь момент він мені каже вийти з ванної, зняти з себе одяг, лягти на подушку дивана і розсунути ноги", - сказала Наталя, додавши, що він погрожував їй ножем."

Звернення до матері вже колишнього коханого своїх плодів не принесли, адже жінка, яка проживає на одному поверсі із сином, стала на його бік.

Коли дівчина попросила відпустити її до сестри після зґвалтування, батько хлопця відмовила і зажадала написати розписку, що Воробйова не має претензій до сім'ї. За словами Наталії Акджан, дівчина все набрехала і саме вона ревнувала хлопця, стежила за ним з геолокації та жила за його рахунок.

[quote author=""]"Моя думка, що це взагалі театральна постановка. Її ніхто не тягав у під'їзді за волосся. Знаєте, що мені хлопці говорять? Вона зараз на цьому хайп робить, друга Шуригіна", — поділилася своєю думкою про те, що сталося. мати хлопця.

Історія Наташі, скріншот: YouTube
Історія Наташі, скріншот: YouTube

Наталія звернулася до правоохоронних органів, проте за результатами судмедекспертизи кримінальну справу порушувати відмовилися. Адвокат дівчини Едуард Філонов оскаржив постанову слідчого, і в результаті її було скасовано, а матеріал спрямований на додаткову перевірку.

Нагадаємо, що генератори вбивають українців: МВС показали тривожну статистику.

Раніше ми повідомляли, що російський мер відправляє свого сина на вірну смерть в Україну через футболку: "Відмитися від гівна".