Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні 23 грудня. За її словами, п'ятниця в Україні очікується теплою.

Згідно з прогнозом, температура повітря 23-го грудня становитиме +3+6 градусів, на північному сході 0+3 градуси, у південній частині +5+9 градусів, в Криму до +10+12 градусів.

"Невеликий дощ, місцями з мокрим снігом, більш ймовірний у західних областях та на півночі України. На решті території переважатиме суха погода, хіба що з вологими туманами. Водії, обережно! Орли та соколи хай літають у небі, а ми, водії й також пішоходи, будемо рухатися тут статечно і уважно. Вітер південно-західний, помірний.", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Туман, скріншот відео
Туман, скріншот відео

Стосовно столиці, то у Києві у п'ятницю, 23-го грудня, дощ, якщо і можливий, то скоріше вночі та вранці, невеликий, відзначає синоптикиня. Очікується, що вночі трохи підмерзне, температура буде близько нуля - до одного градуса морозу, а вдень передбачається +1+3 градуси.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Поки що тепла погода в Україні триватиме. Опади - будуть, треба уважно стежити: коли, які, в яких частинах України. Обіцяю в щоденних прогнозах повідомляти.", - пише вона.

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні заборонили одну з популярних традицій на Новий рік: порушників каратимуть суворо

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову