До лікарів із Дніпра на операційний стіл потрапила 14-річна школярка, яка спробувала в домашніх умовах збільшити собі губи.

Дівчинка не подумавши про наслідки, зробила собі укол олією для обличчя. Звісно, ​​після такого уколу довелося викликати "швидку".

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів, який вже доступний у мережі YouTube.

Невдалий укол 14-річної школярки, скріншот: YouTube
Невдалий укол 14-річної школярки, скріншот: YouTube

Дівчина зізналася, що мріяла про пухкі губи. При тому, що її однокласниці вже ходять до салонів краси та роблять ін'єкції краси, але такі процедури їй не по кишені, бо коштують від 3 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Учениця 9 класу знайшла вихід із ситуації. В інтернеті вона побачила пораду, як збільшити губи, не виходячи із дому. Вона вирішила спробувати і зробила укол косметичним маслом у нижню губу. За годину губа почала сильно набрякати, і батьки відвезли її до лікарні.

Невдалий укол 14-річної школярки, скріншот: YouTube
Невдалий укол 14-річної школярки, скріншот: YouTube

Дівчині пощастило, що лікарі врятували її від втрати нижньої губи. Під загальним наркозом медикам вдалося видалити олію. При цьому операція була дуже складною, та й то одним хірургічним втручанням не обійшлося.

Загалом лікарі зробили три операції. Крім того, їй знадобилися численні перев'язки, крапельниці та прийом антибіотиків. Скільки потрібно часу для повного відновлення поки що невідомо. Наразі дев'ятикласниця перебуває під наглядом медиків. Дівчина мріє вже якнайшвидше повернутися до школи, і зізнається, що нові уколи робити не хоче.

У свою чергу, лікар-дерматолог застерегла українок від подібних процедур. За її словами, уколи краси мають робити лише фахівці з вищою медичною освітою, які добре знають анатомію та використовують лише сертифіковані препарати.

Нагадаємо, що посміхаємося у всі 32: як недорого і в домашніх умовах відбілити зуби.

Раніше ми повідомляли, що жодна мошка та інша живність не заведеться: несподіване місце для зберігання круп та поради від шкідників.