Мама - найголовніша людина у житті кожного. Саме мамина турбота це те, що ми відчуваємо з перших днів нашого життя. Вона опікується нами та виховує.

Така відданість заслуговує на повагу і безмежну подяку. Найкращий спосіб висловити свою вдячність найдорожчій людині це помолитися за неї. Пропонуємо вам потужну молитву за здоров'я мами, яку має знати кожна дитина.

Молитва, скріншот відео
Молитва, скріншот відео

Молитва про здоров'я матері до Ісуса Христа

Отець наш Небесний, в ім'я Господа нашого Ісуса Христа моя молитва про здоров'я матері рідної. Прийди та допоможи, яви чудо зцілення! Я вірю в обітниці, що нам, віруючим у тебе.

Ранами твоїми ми зцілилися, і ти поніс наші немочі та хвороби на хрест. І нехай буде по нашій вірі! Господи, ми всі в твоїх руках, ми сподіваємось на милість Твою безмежну. Амінь".

Молитва Миколі Чудотворцю про здоров'я мами

Святий Чудотворець Микола, зі щирою молитвою звертаюсь до тебе. Прошу тебе захистити моїх батьків від хвороб, від немочі та слабкості. Допоможи їм йти шляхом праведного і даруй їм надію на Царство Небесне. Не дозволь піддатися гріховним спокусам. Поклади за них перед нашим Господом. Хай буде твоя воля. Амінь".

Цю молитву можна вимовляти не лише за маму, а й за обох батьків. Так можна висловити свою подяку тим, хто виховував та піклувався про тебе.

Нагадаємо, митрополит ПЦУ розповів, чи можна святкувати різдво і 25 грудня та 7 січня: "Зайвої молитви не буває".

Раніше ми повідомляли, як попросити грошей у Всевишнього – три дієві молитви на достаток.