Якісний детокс-чай може допомогти очистити ваше тіло, покращити травну систему, допомогти схуднути та підтримувати здоровий спосіб життя.

Детокс-чаї підтримують організм під час розвантажувальних днів за допомогою поживних речовин, а також допомагають прискорити метаболізм, виведення токсинів з організму. Про це йдеться у статті на порталі totaltea.

Чай імбирний з лимоном. Фото: Youtube
Чай імбирний з лимоном. Фото: Youtube

Коли пити детокс-чай

Найкращий час для вживання детокс-чаю – ранок. Хоча ви можете пити детокс-чай у будь-який час дня, ранковий детокс-чай очистить ваше тіло та принесе користь для здоров’я на початку дня, що може допомогти вам почуватися краще на наступний день.

Чашка детокс-чаю вранці може дати вам заряд енергії та допоможе покращити ваш метаболізм на решту дня. Вживання чашки теплого чаю на ніч може допомогти вам заснути. Детокс-чай також може очистити організм і покращити травлення вночі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як пити

Рекомендована кількість – одна чашка на день, але ви можете вирішити, чи хочете ви пити більше чи менше. Не забувайте пити багато води протягом дня під час детоксикації! Це може допомогти травленню та зберегти гідратацію.

Детокс-чай. Фото: Youtube
Детокс-чай. Фото: Youtube

Які є детокс-чаї

  • Чай з кульбаби
  • Ройбуш із лемонграсом
  • Чай із розторопші
  • Чай із фенхелем
  • Чай з ехінацеї
  • Чай з кінзи чи петрушки
  • Чай з куркумою та імбиром

Нагадаємо, ми писали, що після холодця - солодкий стіл: озвучено новорічні ціни на банани, мандарини та яблука

Як повідомляв "Знай.ua" як змінилася ціна на "Олів'є", нарізки та м'ясо до новорічного столу-2023: можна залишитися без грошей.

Також "Знай.ua" інформував, кролик не любить зайвий шум: що категорично не можна дарувати коханим та близьким у 2023 році.