Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода у середу, 28 грудня. За її словами Україна у цей день опиниться під впливом потужної південної зони підвищеного атмосферного тиску.

Згідно з прогнозом 28-го грудня в більшості областей суттєвих опадів не передбачається. А збільшуватимуть вологість хіба що тумани, додає синоптикиня.

"Лише в східних областях, на Полтавщині, Сумщині, у Дніпрі з районами та на південному сході близькість атмосферного фронту зумовить невеликий мокрий сніг та дощ. Але й там вже вдень все ж буде більше просто щільної хмарності, аніж якихось істотних опадів.", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko

Як відзначає Наталка Діденко, волога погода супроводжуватиметься у середу рвучким вітром західного напрямку, який часом досягатиме значень сильного. Температура повітря протягом дня коливатиметься в межах 0+5 градусів, на півдні +3+8 градусів.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Тому не легковажте погодою, закутуйтесь щільніше, уважно паркуйтесь, уникаючи старих гіллястих дерев, білбордів, хитких конструкцій. Завершення старого року і початок нового обіцяють бути теплими, без серйозних опадів, з температурою повітря +3+9 градусів.", - попереджає вона. Наталка Діденко

Згідно з прогнозом у Києві 28-го грудня істотні опади малоймовірні. Західний вітер очікується поривчастим, часом до сильного. Стосовно температури повітря, то вночі у столиці очікується близько нуля, а вдень +1+3 градуси.

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні заборонили одну з популярних традицій на Новий рік: порушників каратимуть суворо

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову