В Україні стрімко зростають ціни на продукти, у тому числі на базові, такі як олія. Скільки коштує цей продукт у мережах найпопулярніших супермаркетів в останні дні грудня, повідомляє інформаційний портал "Хвиля".

З початку року в Україні значно зросли ціни практично на всі продукти харчування. Зокрема подорожчання не оминуло продукти, що належать до товарів першої потреби. Так, навіть при купівлі базових продуктів сума в чеку виходить набагато вищою, ніж роком раніше.

Соняшникова олія, кадр з відео
Соняшникова олія, кадр з відео

Соняшникова олія – один із базових продуктів, показуємо, що відбувається з цінниками в останні дні грудня. Так, на полицях супермаркетів АТБ соняшникову олію власної марки можна придбати за ціною від 37,80 грн за 0,5 літра. Продукт торгової марки "Олейна" пропонується за ціною 61,59 гривні за 0,85 літра.

Ціни на соняшникову олію в АТБ
Ціни на соняшникову олію в АТБ

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

В Ашані соняшникову олію власної марки можна придбати по 49,30 гривні за 850 мл. Продукт торгової марки "Олейна" пропонується за знижкою за 59,90 за 850 мл.

Ціни на соняшникову олію в Ашані
Ціни на соняшникову олію в Ашані

У метро "Олейну" можна купити за 61,60 гривні (850 мл), а "Щедрий Дар" за 65,90 гривні (850 мл).

Ціни на соняшникову олію в Метро
Ціни на соняшникову олію в Метро

У Мегамаркеті цінник на олію "Олейна" коливається від 38,90 гривні за півлітри до 427 гривень за 5 літрів.

Ціни на соняшникову олію в Мегамаркеті
Ціни на соняшникову олію в Мегамаркеті

Раніше портал Знай повідомляв, ціни на продукти невгамовно зростають, але є й чому порадіти: НБУ про ситуацію на продовольчому ринку .

Також наш портал інформував, що помідори стають на вагу золота: популярні супермаркети різко підняли ціни на овоч.

Крім того, ми писали, без гарячого на Новий рік не залишимося: цінники на курятину та сало радують українців своєю доступністю.