Користувачі "Приват24 для бізнесу" можуть підготувати платежі навіть за відсутності інтернету.

Через перебої з електроенергією багато процесів, пов'язаних з платежами переносяться. Для того, щоб бізнес не страждав за відсутності електроенергії та інтернету, ПриватБанк розробив методику, за якою можна проводити платежі. Про це повідомляє пресслужба фінустанови.

Приват24, фото: кадр з відео
Приват24, фото: кадр з відео

ПриватБанк створив для ФОП та юридичних осіб можливість без доступу до інтернету заздалегідь підготувати платежі з усіма необхідними реквізитами у вигляді шаблонів. Як тільки з’являється доступ до інтернету користувачу лишається тільки завершити процес створення та підписання платежів.

Наразі ця можливість працює в оновленому мобільному додатку "Приват24 для бізнесу" для Android, а до кінця грудня такий функціонал буде реалізовано й для пристроїв Apple.

Доступ у додаток "Приват24 для бізнесу" без інтернет-з'єднання можливий за наявності біометрії як на вашому пристрої, так і в мобільному додатку. Як налаштувати біометричну аутентифікацію, дивіться у відео https://www.youtube.com/watch?v=63FQOwFsPM8.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Унікальна композиція. Фото: скриншот YouTube
Унікальна композиція. Фото: скриншот YouTube

Як підготувати шаблони платежів та скористатися ними для швидкого створення та відправки платежів після відновлення інтернет-з'єднання, дивіться у відео https://www.youtube.com/watch?v=U01tNRNBbL4.

Нагадаємо, ми писали, що ПриватБанк зробив важливе попередження перед Новим роком: українці можуть залишитися без грошей.

Як повідомляв "Знай.ua" ПриватБанк попередив українців про фейкові повідомлення щодо "виплат від ООН".

Також "Знай.ua" інформував, надбавка у 1200 гривень: як пенсіонерам отримати суттєву підтримку.