Залишилося зовсім небагато часу до Нового 2023 року. Незабаром ми почуємо новорічну промову президента Володимира Зеленського під яку загадаємо свої найпотаємніші бажання.

Редакція Знай.ua від щирого серця вітає Вас з Новим роком і бажає, щоб Чорний Водяний Кролик (Кіт) виконав найсміливіші ваші мрії, а Україна здобула перемогу. І всі ми зібралися зі своїми сім'ями у мирній, рідній країні для зустрічі вже 2024 року.

Але як же привітання для рідних? Що написати в смс-привітаннях або у Facebook?

Новий рік у Києві 2023, Головна ялинка країни, фото: Знай.ua
Новий рік у Києві 2023, Головна ялинка країни, фото: Знай.ua

З Новим 2023 роком! Нехай за вікном буде казка, а в домі атмосфера щастя. Бажаю чудового року тільки з хорошими подіями та добрими людьми!

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

****

З Новим роком! Нехай станеться все хороше, нехай поряд будуть усі любі, нехай у твої двері постукає удача і велика радість. Бажаю чудес та щастя у Новому 2023 році!

****

Вітаю з 2023 роком. Нехай кожен його день буде наповнений як келих шампанського до країв іскристим щастям, солодким коханням і п'янким веселощами.

****

Нехай Новий 2023 принесе нам мир, процвітання та здійснення надій. Нехай минулі невдачі залишаються у 2022 році, а нові перемоги чекатимуть на нас у найближчому майбутньому.

****

Рік кролика, скріншот: YouTube
Рік кролика, скріншот: YouTube

****

Новий рік – це час виконання бажань, здійснених надій та яскравих вражень! Бажаю, щоби ці чарівні відчуття не залишали Вас весь наступний рік! Нехай разом з його новим символом – Чорним Водяним Кроликом, під бій курантів, у Ваш будинок постукають радість, затишок та казкове кохання! Будьте щасливі!

****

З наступаючим Новим роком! Нехай це красиве свято внесе в життя яскраві зміни, які зроблять її багатшими та насиченими. Нехай не лякають круті життєві віражі – всі вони вести до успіху! Загадуйте якнайшвидше бажання, і воно під бій курантів обов'язково здійсниться!

****

Нехай Новий 2023 стане кращим, ніж попередній. І поряд з Вами завжди будуть щирі, надійні друзі, а в особистому житті - любляча і віддана людина. Зустрічайте це свято з посмішкою, щоб воно було сповнене радісних подій та добрих емоцій!

****

З наступаючим Новим роком! 12 місяців на рік, кожен по-своєму неповторний! Кожен нехай несе тобі свої принади. Січень – загадковість завірюхи, лютий – веселощі хуртовини, березень – весняну ніжність краплі, квітень – яскравість відчуттів, травень – натхнення для прийняття важливих рішень, червень – теплі обійми, липень – реалізовану мрію, серпень – зорепад перемог, вересень – з вересня - Затишний вогник каміна, листопад - красу шарудіння листя, грудень - очікування новорічного дива! Воно вже на порозі! З Новим роком!

****

Новий рік, скріншот з відео
Новий рік, скріншот з відео

****

З Новим роком! Це Рік Кролика він - символ добродушності та спокою, то нехай ваш рік буде такий самий! Хочу побажати, щоб ваші мрії та цілі на цей рік справдилися, ви відкрили для себе нові горизонти та зробили багато нових відкриттів!

****

Цей рік обіцяє бути прудким на удачу, адже кролик махає нам своєю лапкою. Бажаю Вам не боятися ризикувати, нехай впевненість у успіху не залишає душу. З Новим 2023 роком!

****

З Новим роком, з роком Кролика, нехай символ року принесе у ваш будинок дитячий сміх, приємні клопоти, багато-багато радості! Нехай м'яке звірятко буде символом затишку, гармонії, смачних сімейних застіль та посмішок.

****

Нехай Новий рік кролика буде добрим та пухнастим, як і його господар. Бажаю, щоб він подарував вам чудове свято, наповнив життя милими домашніми радощами та виконав усі чудові побажання та мрії!

Чорний кіт, символ 2023 року, фото: Знай.ua
Чорний кіт, символ 2023 року, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що новорічна ялинка не обсипатиметься до Старого Нового року: як зробити так, щоб хвойна красуня простояла довше.

Раніше ми повідомляли чого потрібно позбутися перед Новим роком: залиште у минулому ці 5 речей, щоб почати все з чистого аркуша.