Усі ми проводимо напередодні Нового року у справах та турботах, адже потрібно накришити салати, зробити останні приготування та підготувати себе до свята.

Але є певні дії, які заборонено здійснювати перед Новим роком, саме - 31 грудня, ніж відлякати удачу наступного року.

Новий рік з родиною
Новий рік з родиною

Що не можна робити напередодні Нового року, щоб успіх не відвернувся

Пришивати гудзики. З давніх-давен старше покоління застерігало від цієї дії, мотивуючи тим, що разом з гудзиком людина може пришити собі проблеми періоду, що минає. Навіть якщо гудзик відірвався на святковому одязі, краще одягнути його так, як є, але не пришивати елемент фурнітури.

Ремонтувати взуття, штопати одяг. Чи робите ви це самі, чи відносите його до майстерні, 31 грудня – не час лагодити одяг та взуття. Людина, яка робить це, ризикує спричинити таку ситуацію, коли наступного року не буде на що купити обновку.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

швачка, скріншот з відео
швачка, скріншот з відео

Давати і брати в борг. Причому не лише 31 грудня, а й наразі тривають новорічні свята взагалі – до 19 січня. Успіх може відвернутися від людини, а гроші витікатимуть як крізь сито.

Готувати та подавати на стіл раків. Пов'язана прикмета з тим, що ця тваринка задкує, що символізує труднощі в житті, повернення до старих проблем. Той, хто їсть раків напередодні Нового року, може скоро втратити роботу, або його переведуть на менш високооплачувану посаду.

Проводити прибирання та викидати старий мотлох. Так, безумовно прибратися до Нового року треба, але не напередодні. Усі заходи з прибирання роблять до 30 грудня включно, або вже після свята. В іншому випадку удачі та багатства в будинку не буде видно.

Прибирання в будинку перед Новим роком, фото griffin
Прибирання в будинку перед Новим роком, фото griffin

Також не варто дуже довго лежати у ліжку 1 січня. Тому гуляти та святкувати до пізньої ночі теж не вийде. Якщо хочете бути успішним, то потрібно в новому році встати раніше.

Нагадаємо, що не можна їсти у новорічну ніч 2023 року: які страви можуть відволікти прихильність Чорного Водяного Кролика.

Раніше ми повідомляли, киньте ключі перед вхідними дверима, щоб за 3 тижні змінилося все життя: успіх притягне необхідні події.