Гороскоп на 2023 рік обіцяє сильний та насичений період для багатьох представників зодіакального сузір'я.

Деяким знакам Зодіаку пощастить трохи більше, ніж решті, і вони зможуть втілити у життя майже всі свої задуми та бажання.

Овен

Овен
Овен

Найважливіша сфера для вас у першій половині року - це гроші. Зараз вони приходять до вас практично без зусиль. У гаманці завжди є готівка, і в дорогих покупках ви собі не відмовляєте. Насолоджуйтеся цим часом до літа, а потім намагайтеся ставитися до фінансів серйозніше. Весна - це гарний час для спілкування з рідними, хоча деякі жінки з числа родичів можуть доставити вам неприємності. Народжені 26-29 березня зрозуміють, що деякі сфери в своєму житті потрібно міняти. Новій оцінці піддасться як професійне покликання, так і власні риси характеру. Друга половина року ідеально підходить для продовження освіти, або недалеких подорожей.

Тілець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Якщо у вас є справи, в яких ви хотіли б досягти успіху в новому році, починайте реалізацію свого плану з січня. Удача в даний момент на вашому боці, і у вас вийде швидко і без особливих проблем досягти поставлених цілей. На роботі справи йтимуть стабільно, іноді доведеться докладати більше зусиль і виправляти чужі помилки. В кінці року можуть ускладнитися любовні відносини - потрібно пред'являти менше претензій до близьких людей, допомагати і підтримувати в складній ситуації. В кінці року очікується поліпшення фінансових можливостей, особливо якщо ви проявите ініціативу і запитайте у свого начальника, чи готовий він підняти вашу зарплату.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Ви цього року везунчик - для вас рік стане надзвичайно насиченим. Протягом найближчих дванадцяти місяців з'явиться не один привід відчувати себе щасливою людиною. Будьте відкриті до нових перспектив і обов'язково використовуйте ті шанси і можливості, які будуть вам даватися - вони здатні відкрити двері в світле майбутнє. Влітку ви задумаєтеся про кохання і стосунки - можливо, деякі з них виявляться вже не такими важливими і наповненими почуттями, як були раніше. Наприкінці року слід приділяти багато уваги своєму здоров'ю - можливе загострення хронічних захворювань, тому не відкладайте візит до лікаря. На роботі будьте готові до більш складних завдань і підвищеної відповідальності.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Ви вже не перший рік переживаєте складний період свого життя, а в наступному році потрібно бути особливо уважними людям, що народилися з 28 червня по 1 липня. Основні зміни відбуваються в сфері стосунків і кохання, тому намагайтеся бути більш гнучкими і відпускати те, що вже не так важливо у вашому житті. Найромантичнішим місяцем для вас буде серпень - використовуйте цей час не тільки для побачень, а й для того, щоб зайнятися оновленням гардероба. У сфері роботи вас можуть чекати нові події - зараз ви максимально налаштовані на те, щоб змінити сферу діяльності. На початок весни ви можете запланувати подорож.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

У наступаючому році приділяйте час не тільки робочим питанням - на роботі зараз все буде складатися практично саме собою і без зусиль, - а проводити більше часу з друзями та родичами, які вже встигли скучити. Перша половина року буде присвячена заробіткам - ви будете буквально одержимі фінансовим питанням. Завдяки творчим захопленням можуть з'явитися нові друзі та знайомі. У вересні вас чекає цілий місяць кохання і романтичних стосунків, призначайте більше побачень і проявляйте дружелюбність по відношенню до людей. В кінці року можуть виникнути складнощі з нерухомістю, тому якщо у вас є незавершені справи в цій галузі, краще займіться ними на початку року.

Діва

Діва
Діва

Хороша новина: ваш особиста фінансова криза закінчується, і тепер ви готові заробляти і витрачати більше. У цьому році настане хороший час для тих, хто хоче підвищити рівень своєї освіти - можна вступати в університет, вчитися на курсах підвищення кваліфікації і цікавитися знаннями у галузі. Нова інформація обов'язково стане в нагоді і на роботі - всю другу половину року у вас буде можливість виділитися з колективу і запропонувати свої ідеї, багато з яких начальство оцінить. Так само рік сприятливий для подорожей - навесні ви зможете не тільки добре провести час за кордоном, а й знайти нове кохання. Не захоплюйтеся екстремальним спортом, є ризик травм.

Терези

Терези
Терези

У 2023 ви будете дуже зайняті: у першій третині року на першому плані будуть справи і проблеми сім'ї, у другій - особисті стосунки, а в третій - грошове питання. У коханні все не так складно - дотримуйтесь дистанції трохи в парі, тоді всі проблеми обійдуть стороною. Влітку можна думати про продовження освіти і обирати кращий для себе навчальний заклад. Також ви можете з великим ентузіазмом вивчати іноземні мови, тому що інтерес до закордонних поїздок зростає. Подорожуйте і заводьте нових друзів, враження обіцяють бути незабутніми. Але ближче до осені будьте акуратнішими - доходи в цей час можуть скоротитися, тому уважніше поставтеся до витрат.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Продовжуйте насолоджуватися яскравим періодом в коханні - такий триватиме до початку літа. Якщо ви ще не встигли познайомитися з людиною, яка б викликала у вас особливі почуття, то зараз саме час зробити будь-які дії для цього. На роботі не найвдаліший період - якщо вас не звільнять, то ви самі можете захотіти залишити поточну посаду. Можливо, вам слід подумати про новий напрямок у роботі, який краще б відповідав вашим потребам. Кінець року принесе більше нових зобов'язань, тому доведеться подорослішати і навчитися нести відповідальність не тільки за себе.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

У новому році представників цього знаку Зодіаку можна назвати щасливими - вам буде везти і в коханні, і на роботі. До травня ви можете активно шукати нову роботу і обговорювати з начальством питання підвищення заробітної плати. Якщо цього року перед вами закриються одні двері, не варто витрачати час і всіма способами намагатися їх знову відкрити. Починаючи з червня варто приділяти увагу пошуку другої половинки. А ті, хто вже перебувають у шлюбі або стосунках, зможуть у цей період насолодитися особливо близьким і довірчим спілкуванням з коханою людиною. Можливо, вам захочеться проводити якийсь час на самоті, тому наприкінці року дозвольте собі розслабитися і відпочити на курорті.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Багато з Козерогів вже давно готові змінити спосіб життя, а в наступному році буде багато можливостей втілити задумане в життя. Перш за все, вирішите питання з майном і місцем проживання - можливо, ви вже дозріли для переїзду. Сімейні стосунки будуть напруженими, постарайтеся зводити конфлікти до мінімуму. У другій половині року ви будете повністю поглинені робочими проблемами - справ буде багато, для відпочинку часу практично не знайдеться. Тому щодо відпустки слід подумати заздалегідь, і спланувати її на квітень або травень. З кількома важливими людьми до кінця року стосунки або охолонуть, або закінчаться зовсім.

Водолій

Водолій
Водолій

Перша половина року пройде під девізом "все для родини" - в цей час ви будете проводити багато часу зі своїми родичами і, можливо, вирішувати їхні проблеми. Багатьох водоліїв чекає поліпшення житлових умов, тому якщо ви давно збираєтеся переїжджати - зараз для цього найкращий час. Приготуйтеся до творчого року - проявляйте більше фантазії в повсякденних справах. Саме час записатися в студію малювання, якщо давно цього хотіли. Ті, у кого вже є дитина, можуть задуматися про поповнення сімейства. На роботі справи можуть йти важко в останні місяці року - доведеться докладати більше зусиль для досягнення своїх звичайних результатів. У коханні та стосунках криз не передбачається.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

У наступаючому році ви станете більш милосердними і чутливими по відношенню до інших. Багато хто буде намагатися знайти свій духовний шлях у житті, а хтось вирішить присвячувати більше часу добродійності. У перші місяці року добре пройдуть будь-які поїздки в сусідні міста - вони принесуть багато нових вражень і, можливо, приємні знайомства, які можуть перерости у серйозні стосунки. У любовній сфері все буде досить напружено до березня, а потім конфлікти підуть на спад. Влітку і восени постарайтеся знайти спільну мову з тими членами родини, з ким ви давно у сварці. Можна починати ремонт або обдумувати варіанти нового житла - у багатьох представників знаку Риб буде можливість покращити свої житлові умови.

Нагадаємо, що киньте ключі перед вхідними дверима, щоб за 3 тижні змінилося все життя: удача притягне потрібні події.