Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у суботу, 31 грудня - в останній день непростого 2022 року.

Згідно з прогнозом Наталки Діденко, 31-го грудня очікується температура повітря +4+9 градусів, в Криму до +12, на північному сході +1+4 градуси.

"Температура повітря 1 січня - набавляйте ще на 4-8 градусів вище завтрашньої. Дуже тепло. Деталь важлива - вітер очікується днями, як весняний, поривчастий. Опадів істотних 31 грудня-1 січня в Україні не очікується.", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko

Стосовно погоди у столиці України, то у Києві згідно з прогнозом Наталки Діденко також буде тепло. У суботу, 31 грудня, очікується до +7 градусів, у неділю 1-го січня до +12 градусів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Щоб якісь серйозні опади у столиці - навряд. Ще подивлюсь. Сподіваюсь, із температурною шкалою розберетесь - мої читачі синоптично обізнані, чим я пишаюся. Зараз часто кажемо один одному "обіймаю". Новорічна погода також хоче обняти нас, як може - приємним атмосферним теплом.", - додає вона. Наталка Діденко

Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні заборонили одну з популярних традицій на Новий рік: порушників каратимуть суворо

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову