Різдво вже стукає у двері всіх нас, до кого не постукало 25 грудня. Українцям розповіли про справи, які має зробити кожна жінка на Святвечір, 6 січня. Рік тоді буде вдалим для вас.

Різдво – велике свято, до якого потрібно підготуватися не лише фізично, а й морально, а жінка бере на себе роль хранительки сімейного вогнища. Її роль величезна, тому що вона створює в житлі гармонію та затишок.

Скрін, відео YouTube Різдво у Львові
Скрін, відео YouTube Різдво у Львові

Перед святом вона має сповідатися, щоб із чистою душею приготувати 12 пісних страв до свята. День 6 січня має початися з очищення будинку, а саме: прибирання будинку, та звільнення від старих непотрібних речей.

Далі приступаємо до приготування їжі. Жінка має встигнути все зробити до обіду, бо ввечері розпочинається у церкві літургія.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Різдво святого Миколая Чудотворця, фото: Facebook
Різдво святого Миколая Чудотворця, фото: Facebook

Поки на небі не з'явиться перша зірка, нічого не можна їсти. Вся сім'я одягається в новий гарний одяг, а також збирається за святковим столом із 12 стравами.

Усі щиро починають молитися і запалюють свічку – господар у цей час пробує кутю. Спиртні напої у своїй вживати заборонено. Коли вечеря закінчилася, вирушайте до церкви.

Різдво, фото з відкритих джерел
Різдво, фото з відкритих джерел

Люди вірили, що всі ворожіння на Різдво обов'язково збуваються, і дівчата найчастіше хотіли таким способом передбачити свою долю. Не треба сперечатися ні з ким, і не конфліктувати.

Рекомендується бути милосердними, допомагати тим, хто цього потребує, робити сюрпризи рідним і близьким, і тоді обов'язково рік буде благополучним як для вас, так і для всієї вашої родини.

Різдво у Львові, фото: depo.ua
Різдво у Львові, фото: depo.ua

Нагадаємо, що водіїв порадували оновленими цінами на бензин, дизель та автогаз: що й на скільки подешевшало.

Раніше ми повідомляли, що митрополит ПЦУ розповів, чи можна святкувати різдво і 25 грудня та 7 січня: "Зайвої молитви не буває".