Українцям розповіли про ворожіння перед Різдвом, які допоможуть вам краще дізнатися про своє майбутнє. Старовинний спосіб дізнатися, чи потрібно готуватися до сюрпризів від долі.

Одні сприймають ворожіння як розвагу, щоб кумедно провести час, проте є й ті, хто ставиться до цього ритуалу цілком серйозно. Є безліч ворожінь, які допоможуть вам знайти відповіді на питання саме перед Різдвом.

Найпростіше новорічне ворожіння із використанням свічки. Потрібно її запалити і почати вимовляти пошепки такі слова: Гроші, любов, удача, одруження. На якому слові свічка почне колихатися, те й збудеться у Новому році.

ворожіння, скріншот з ыидео
ворожіння, скріншот з ыидео

Можна на Різдво також ворожити воском. Наприклад, берете миску з водою і свічку, підпалюєте її, і чекаєте доки вона нормально розгориться. Після цього потрібно провести нею над чашею і дочекатися, щоб віск капнув у воду. Форма краплі покаже, що вас чекатиме в новому році: серце – кохання; трикутник - плітки; хвиля – перешкоди; особа - знайомство, зв'язки; зірки – радість; квадрат - рутина, нудьга; коло – зобов'язання.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ворожать у цей день також на нареченого. Ось, наприклад, з допомогою крупи. Необхідно змішати в одній ємності гречку, рис, овес і пшоно, після чого зачерпнути жменю і висипати на стіл. Якщо переважає рис - наречений буде блондином, більше темної крупи - чекати на брюнет або шатен. Крупа лягла купками – наречений виявиться заможним.

Ворожіння, фото з відкритих джерел
Ворожіння, фото з відкритих джерел

В Святвечір погаси світло і постав перед дзеркалом свічку. Подумки промови "Наречений-ряджений, прийди до мене вбраний" і вдивляйся в глибину дзеркала, намагаючись розглянути там образ судженого.

Нагадаємо, що митрополит ПЦУ розповів, чи можна святкувати різдво і 25 грудня та 7 січня: "Зайвої молитви не буває".

Раніше ми повідомляли про молитви за здоров'я мами до Ісуса та Миколи Чудотворця: сильні слова, які допоможуть пройти всі негаразди.