Якщо ви шукаєте нове хобі, ваш знак зодіаку може допомогти вам визначитися — це ідеальний спосіб знайти те, що справді вас зацікавить.

Хобі. Фото: Youtube
Хобі. Фото: Youtube

Овен

Приєднайтеся до спортивної команди клубу. Овни рішучі, конкурентоспроможні та енергійні, тож який кращий спосіб вивести всю цю енергію, ніж записатися в клубну спортивну команду? Приєднайтеся до команди, яка займається спортом, яким ви займалися в школі, або ви навіть можете спробувати щось абсолютно нове, чого ви ніколи раніше не робили (що також чудово підходить для Овнів, які люблять проявляти ініціативу та бути головним).

Хобі. Фото: Youtube
Хобі. Фото: Youtube

Телець

Спробуйте випікати. Тельці люблять декаданс, будь то дорогий одяг або смачна їжа. Отже, як Телець, навчившись випікати, ви отримаєте всі необхідні інструменти, щоб задовольнити цю сторону. Випічка вимагає терпіння та точних вимірювань, і, як стабільний Телець, ви зможете слідувати рецептам до кінця і до кінця.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Хобі. Фото: Youtube
Хобі. Фото: Youtube

Близнюки

Пройдіть курс творчого письма. Близнюками керує Меркурій, планета спілкування, що робить їх експертами у всьому, що стосується слів. Тож вам слід використати свої навички мови та вираження, спробувавши творче написання — хто знає, можливо, ви навіть станете наступним автором бестселерів. Крім того, Близнюки люблять вивчати нове, тому відвідування класу, щоб навчитися писати в різних жанрах, є додатковим бонусом.

Написати лист. Фото: Youtube
Написати лист. Фото: Youtube

Рак

Ремонтуйте свій будинок. Раки – домосіди, і якщо ви збираєтеся проводити багато часу вдома, там має бути затишно або принаймні мати гарний настрій. Ремонт вашого будинку — ідеальне хобі для вас, якщо ви Рак, і це не обов’язково має бути масштабним проєктом. Ви можете почати з малого, купивши кілька свічок або повісивши на стіни нове мистецтво.

Ремонт, фото Instagram
Ремонт, фото Instagram

Лев

Спробуйте фотографувати. Леви творчі та мистецькі, тому ви можете використати ці таланти, щоб спробувати фотографувати. Крім того, фотографування всього, що завгодно, від хмар до архітектури та собак, яких ви бачите на вулиці, задовольнить вашу потребу в самовираженні. І оскільки Леви люблять центр уваги, який кращий спосіб продемонструвати свої вміння, ніж опублікувати свої фотографії в Instagram? Це буде ваша маленька художня галерея.

фотограф Ріки Пауелл фото з вільних джерел
фотограф Ріки Пауелл фото з вільних джерел

Діва

Приєднайтеся до книжкового клубу. Діви надзвичайно аналітичні, вони люблять читати та писати, тому приєднання до книжкового клубу є ідеальним хобі для них. Вам сподобається структура книжкового клубу — із призначеною книгою та кінцевими термінами до читання — це практично мрія Діви. І Діви не просто люблять читати. Вони також люблять говорити, тож обговорення щойно прочитаної книги — найкраще з обох світів.

Вербна неділя, читання молитви
Вербна неділя, читання молитви, скріншот

Терези

Почніть мистецький проект. Терезами керує Венера, тому вони люблять все, що є естетично привабливим, наприклад, шикарний одяг, архітектуру чи мистецтво. Щоб задовольнити свою потребу в красі, вам слід попрацювати над художнім проєктом. Спробуйте малювати аквареллю, замальовувати свій район на вулиці (як Моне) або придбайте одну з тих книжок-розмальовок для дорослих (які, як бонус, можуть допомогти впоратися зі стресом). Терези також надзвичайно соціальні, тому ви навіть можете взяти своїх друзів на вечір малювання та вина.

Пес-художник, фото Facebook
Пес-художник, фото Facebook

Скорпіон

Спробуйте вести щоденник. Скорпіони мають сильні емоції, але якщо ви не є частиною їхнього внутрішнього кола, вони схильні тримати їх під замком. Отже, якщо ви Скорпіон, вам слід спробувати вести щоденник, щоб ви могли висловити деякі з цих глибоких почуттів.

Як написати листа Діду Морозу, фото - Реxels
Як написати листа Діду Морозу, фото - Реxels

Стрілець

Дізнайтеся щось нове. Стрільці люблять розширювати свій кругозір, чи то подорожуючи, чи в переносному значенні навчаючись. Виберіть тему, про яку ви завжди хотіли дізнатися, або перегляньте старий предмет, який ви давно не вивчали, і запишіться на курс, щоб дізнатися про це. Зараз існує так багато способів навчання в Інтернеті, і ви можете брати уроки майже з усього, що завгодно, тож можливості безмежні.

Подорож, скріншот: Youtube
Подорож, скріншот: Youtube

Козеріг

Медитуйте. Козероги завжди працюють (і завжди думають про роботу), чи то для роботи, чи просто для щоденних доручень і списків справ. Отже, якщо ви Козеріг, вам потрібно хобі більше, ніж більшості людей, і вам потрібне хобі, яке дозволить вам справді зробити перерву та розслабитися. Медитація — ідеальне рішення, яке дозволить вам трохи відпустити свій розум.

Медитація, фото pixabay
Медитація, фото pixabay

Водолій

Стати волонтером заради справи. Водолій — гуманіст Зодіаку. Вони відомі своїми ідеалістами та бажанням змінюватись, тому, як Водолій, ви можете використати цю енергію, щоб стати волонтером для чогось, що вам не байдуже. Збирайте сміття, вигулюйте собак у притулку для тварин або роздавайте їжу в столовій. Як кажуть, будь тією зміною, яку хочеш бачити.

Українські волонтери. Фото: скриншот Telegram
Українські волонтери. Фото: скриншот Telegram

Риби

Навчіться читати Таро. Риби відрізняються надзвичайною інтуїцією, тому навчитися читати карти Таро вам не складе труднощів. Насправді це, мабуть, прийде досить природно (оскільки Риби практично екстрасенси), тому ви зможете використовувати свої природні здібності сприйняття. Риб також схильні приваблювати духовні теми, тому читання карт Таро буде вашим досвідом.

Таро, скріншот: YouTube
Таро, скріншот: YouTube

Нагадаємо, ми писали, що з варениками й випічкою доведеться почекати? Ціни на борошно в Україні "поповзли" вгору.

Як повідомляв "Знай.ua" будемо відпочивати більше? В Україні впровадили з 1 січня новий вид відпустки, але є нюанси.

Також "Знай.ua" інформував, гумористичний гороскоп на 2023 рік: що готує рік Кролика всім знакам Зодіаку.