"Живий Нострадамус" заглянув у майбутнє і вважає, що Третя світова війна може бути розпалена Ілоном Маском, який бореться з Антихристом.

Атос Саломе, який займається розслідуванням паранормальних явищ, раніше розповів, що глава Tesla, SpaceX, а тепер і бос Twitter може бути лицарем-тамплієром, і що в 2023 антихрист повернеться.

Теорія бразильця означає, що, незважаючи на те, що опис антихриста, який повертається, даний главою РПЦ патріархом Кирилом, дуже схожий на Ілона Маска, він насправді стане його ворогом.

патриарх Кирило та Володимир Путін \ кадр з відео
патриарх Кирило та Володимир Путін \ кадр з відео

У січні 2019 року Кирило закликав громадськість бути обережними при використанні мобільного інтернету, оскільки він є можливістю отримати глобальний контроль над людством.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Антихрист - це людина, яка буде на чолі інтернету, контролюючи все людство", - сказав Кирило чотири роки тому.

Тепер Атос каже, що психіатри вже вказують на те, що мобільний телефон є можливим антихристом сучасної епохи.

Далі він цитує психіатра Ану Беатріс Барбозу, яка розповіла бразильському підкасту, що в апокаліпсисі написано, що люди мирно пануватимуть і будуть відзначені знаком на лобі та на долоні.

Ілон Маск і Медведєв, скріншот: YouTube
Ілон Маск і Медведєв, скріншот: YouTube

Ана додає, що цей знак можна інтерпретувати, як сам мобільний телефон, оскільки пристрій, поміщений у долоню, відбиває його світло прямо у центрі чола.

Говорячи про те, як мільярдер Маск розуміє новаторські технології, Атос сказав Daily Star: "Пам'ятайте, що минулого року, коли моє пророцтво вказувало на цього підприємця, я попередив про можливість захисту людства в новому порядку лицарем-тамплієром, який міг би боротися з так званим антихристом. Варто пам'ятати, що місія лицарів-тамплієрів, сформованих ченцями-воїнами, полягала у захисті населення, яке хотіло дістатися до Святої Землі."

Атос Саломе. Фото: instagram.com/athos_salome
Атос Саломе. Фото: instagram.com/athos_salome

"Але якщо Ілон Маск - лицар-тамплієр, то хто буде антихристом?"

Атос підкреслює, що антихрист прийде не з відомого першого світу, а з держави всередині іншої держави, як Рим. Він вважає, що матеріалізація цієї міфічної фігури могла статися завдяки новим технологіям, штучному інтелекту та робототехніці.

Пояснюючи своє передбачення майбутнього, 36-річний чоловік сказав, що його передбачення виходять із вивчення окультизму, математичних додатків та обчислень та засновані на кабалі.

Нагадаємо, що "Живий Нострадамус" Саломе попередив про появу антихриста у 2023, росія і тут замішана: "Вже готовий і рухається".