Діти російських чиновників продовжують відпочивати за кордоном, поки їхня армія продовжує кровопролитну війну в Україні. В основному це країни НАТО та Євросоюзу.

Вони всі не приховуючи, публікує кадри з відпочинку в соціальних мережах. Розкішне життя, доки їхні однолітки змушені сидіти в окопах і вмирати за амбіції влади, яка й розпочала цю війну.

До речі, у відпочинку дітей чиновників Кремля у "ворожих країнах" показують народу, що Захід не такий уже й страшний, і всі оповідання путіна просто локшина, але шкода це не всі розуміють.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Наприклад, дочка глави Служби зовнішньої розвідки Росії Сергія Наришкіна Вероніка провела майже все літо в Туреччині. Між іншим, країна НАТО, яка нібито так мріє отримати всю Росію.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Профіль дівчини у соціальних мережах закритий, проте журналісти знайшли аккаунт подруги Вероніки, з якою вони разом відпочивали закордоном. Цікаво, чому вони не обрали вітчизняний Омськ чи Волгоград.

Дочка кремлівського чиновника, фото: вільне джерело
Дочка кремлівського чиновника, фото: вільне джерело

Вони вже не вперше разом подорожують світом і раніше бували в Італії, Греції та інших країнах, які часто звучать у промовах путіна. Новий рік, до речі, вони відзначили на Балі, після чого різко вирушили до Дубаї, де в цей час була ще одна дочка політичної еліти Сергія Шойгу. Саме того, який і управляє всіма діями окупантів в Україні.

Ось і всі цінності Росії. Публічно хаяти Захід, а потім відправляти своїх дітей туди відпочивати.

Путін та Шойгу
Путін та Шойгу

Нагадаємо, що в Росії остаточно закрили кордони для чоловіків призовного віку

Раніше повідомлялося, що Захід позбавить шляху всього в найнесподіваніший для нього момент

Також, ексгенерал НАТО Бен Ходжес оцінив шанси березневого контрнаступу ЗСУ: головні цілі військових