Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у п'ятницю та суботу, 13-14 грудня. За її словами цими днями господарюватиме так звана "європейська" зима.

Згідно з прогнозом у п'ятницю та суботу вдень очікується від 1 морозу до 3 тепла, на північному сході до 3 морозу, в західних областях 3-8 градусів тепла. Крім того, вона застерігає бути обережними через ожеледицю.

"Опадів практично - катма, проте вологість підвищена, тому зависатимуть тумани. Через них часом важче дихати, особливо містянам, де повітря брудніше, а також тумани низькою видимістю роблять дороги складнішими для авторуху. Обережно. Йде в Україні подальше потепління. Ще найближчих пару ночей підморозить, проте у денні години вже переважатиме відлига і невеликі "плюси", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko

Наталка Діденко прогнозує, що у Києві на Маланки-Василя серйозних опадів не очікується, хіба 14-го січня "якісь метеонатяки типу мряки чи крупи пролетять". Вона закликає звернути увагу на слизькі дороги, тротуари, а також на те, що через потепління побільшає проталин і калюж.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"13-14 січня у нічні години передбачається -3-6 градусів, у денні в столиці буде близько нуля. Отже, поки що очікуємо підйом стовпчиків термометрів вгору, пік потепління - на Водохреще, наступне похолодання, орієнтовно, з 23-24 січня.", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні заборонили одну з популярних традицій на Новий рік: порушників каратимуть суворо

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову