Українці обходилися мінімальними речами, коли переїжджали за кордон через російську агресію, але тепер вони мають можливість за зниженими цінами отримувати посилки з рідної країни, користуючись послугами "Укрпошти".

У пресслужбі поштового оператора потішили клієнтів хорошими знижками, завдяки яким посилки до Литви, Латвії, Естонії доставлятимуть майже на 50% дешевше. Більше того, тепер можна за комфортніших умов продавати товари українського виробництва на міжнародних платформах.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

"Укрпошта" робить все можливе, аби українці за кордоном могли користуватися послугами компанії за доступними цінами. Завдяки співпраці компанії із зазначеними країнами, знизили тарифи на відправку дрібних пакетів на 25%-35% залежно від ваги та посилок на 35%-45%.

Детальніше з новими тарифами можна ознайомитись тут. Але варто зазначити, ціни на доставку залежать від фактичної ваги та країни.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Зима буде без світла: тривожний прогноз Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

Щоб оформити відправку посилки, можна звернутися безпосередньо до поштових відділень, зайти в особистий онлайн-кабінет або скористатися програмою "Укрпошти". Крім оновлення тарифів також діє знижка -3% при оформленні онлайн, а для постійних клієнтів є накопичувальні знижки.

Нагадаємо, 65% українців страждають від нестачі доходів: хочуть уже менше, але все одно не вистачає

Раніше ми писали про те, що доведеться заплатити 255 гривень: пішоходам нагадали про важливе правило, водії можуть не помітити

Як повідомляв Знай.ua, борщовий набір і не тільки: які овочі неминуче подорожчають у 2023 році