Фахівці, які займаються вивченням людських імен, в один голос стверджують, що ці імена не створені для того, щоб допомогти своєму власникові багато заробляти. Ось у чому проблема - звуки впливають на людину особливим чином і наділяють її спеціальними рисами та на її життєві рухи.

На думку фахівців, хлопчиків краще не називати такими іменами, як Владик, Льоша та Мишко. Так як у дорослому житті вони можуть потрапити під прокляття бідності. Та й не варто забувати, що є й винятки їхніх правил, які лише їх підтверджують.

Про це стало відомо завдяки статті в одному із науково-популярних британських журналів.

Українці. Фото:  Знай. UA
Українці. Фото: Знай. UA

Олексій

Ну не "царське" це ім'я, погодьтеся. В останнього монарха з цим ім'ям якось не зрослося з кар'єрою. Льоша, незважаючи на свою скромність та сором'язливість, має й чудові лідерські якості. З нього виходить хороший менеджер чи керівник. Проблема лише в тому, що як тільки Олексію пощастить потрапити на якусь із подібних вакансій, він миттєво розслабиться і визнає це піком своєї кар'єри. Олексій не любить ризикувати чи виходити із зони комфорту.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українці у транспорті, фото: Знай.ua
Українці у транспорті, фото: Знай.ua

Владислав

У Владиків часто хороша робота та високий дохід. Проблема в тому, що ці чоловіки по-перше дуже щедрі. По-друге, не вміють ні в чому собі відмовляти. Як результат, яким би високим не був їхній дохід, вони всі витратять. Владислав не вміє інвестувати та примножувати. З віком його прибуток знижується, а якось змінити ситуацію Владик уже не здатний. В результаті досягти з ним якихось великих матеріальних благ і висот завдання не з легких.

Українці, сніг, зима. Фото: Знай.ua
Українці, сніг, зима. Фото: Знай.ua

Михайло

Мишко повна протилежність Льоші. Це дуже непостійні чоловіки, котрі ніяк не можуть скласти собі ціну. Вони знаходяться у вічному пошуку ще кращої вакансії. Тому зазвичай ніде не можуть довго втриматись. Часта зміна роботи призводить до того, що Михайло зрештою отримує дірку в кишені. Змінити це йому дуже важко, адже в нього сильно завищено очікування.

Нагадаємо, які знаки Зодіаку вас ніколи не підведуть: стануть вірними друзями та опорою у житті.

Раніше повідомлялося, прорив по всіх напрямках: ці знаки Зодіаку в 2023 році чекає на казковий успіх, зірки не помиляються.

Також, хобі, яке вам слід спробувати, виходячи із вашого знаку Зодіаку.