Стало відомо, коли повномасштабна війна в Україні може закінчитися раз і назавжди. Було названо найімовірніший місяць, коли це станеться.

Свій прогноз на цю тему зробила вiдома астрологиня Ольга Медвецька у своєму інтерв'ю для порталу УНІАН .

За її словами, повноцінної перемоги цього року ще швидше за все не буде, однак у найближчі місяці відбудеться подія, яка зведе бойові дії в Україні практично нанівець.

Астрологиня, фото: скріншот із відео
Астрологиня, фото: скріншот із відео

Перші дзвіночки нашої перемоги трапляться вже навесні, і до цього треба бути готовими. Там ми побачимо найважливіші та масштабні події, і чекати на це потрібно ближче до квітня.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Весна цього року справді принесе події, які можна назвати переможними. Однак я не думаю, що це буде повне припинення війни. Однак основні "справи" для перемоги будуть зроблені якраз навесні 2023 року", - сказала вона.

Далі жінка вирішила подивитись ще, чого чекати українцям від залишку цієї найскладнішої за всі роки незалежності зими.

ЗСУ. Фото: Facebook
ЗСУ. Фото: Facebook

Приблизно в 20-х числах січня путін може наказати про повторну спробу наступу, і може бути ще й загроза самому президентові Володимиру Зеленському.

Загалом найнебезпечніші дні цієї зими орієнтовно 20, 28-29 січня, 5-15 лютого. При цьому в жодному разі не можна ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що путін міг прийняти рішення про початок війни під сильними препаратами: поки лікувався ще більше збожеволів

Раніше повідомлялося, що астролог передбачив "великий бум" на Кримському мості: залишилося зовсім небагато

Також, вдалий контрнаступ ЗСУ на Крим: Бен Ходжес розповів, коли українці підуть у наступ