Державна служба України з надзвичайних ситуацій зовсім недавно ділилася рекомендаціями щодо роботи з газовими пальниками, які просто необхідні через часті вибухи у квартирах, під час відключення світла.

17 січня 2023 року ДСНС поділилося відео події у Київській області, де на річці Рось під лід провалилися четверо дітей.

Провалилися під лід, фото ДСНС
Провалилися під лід, фото ДСНС

О 15.55 за київським часом диспетчер отримав повідомлення про це. На місце одразу висунув особовий склад 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини Володарки. Двох дівчаток (2008 і 2010 року народження) вдалося врятувати під час двох занурень у крижану воду з боку повз чоловіка.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Третю дитину вже дістали рятувальники, проте дитина в лікарні померла. Тіло четвертої дитини було знайдено з часом.

"Рятувальники закликають, ні в якому разі не виходити на лід, нині у зв'язку з перепадами температури лід значно послабився, що у свою чергу несе додаткову небезпеку і підвищує ймовірність виникнення нещасних випадків", - йдеться на офіційний сайт.

Дівчата провалилися під кригу, скріншот: Youtube
Дівчата провалилися під кригу, скріншот: Youtube

На YouTube опубліковано відео того, як відбувалася рятувальна операція

Нагадаємо, загинув міністр МВС Денис Монастирський, його заступник та держсекретар: були у гелікоптері, який впав у Броварах

Як повідомляв "Знай.uа", як не підірвати квартиру, користуючись газовим пальником.

Знай.uа писав, маленька дитина зачинилася в кімнаті - довелося рятувати через вікно: "На 7 поверсі"