В Україні триває повномасштабна війна і багато компаній, як можуть, адаптуються до нинішніх реалій. Не виняток і "Укрпошта", яка повідомила українців про запуск нової та корисної послуги. Подробиці розкрила пресслужба поштового оператора у соціальній мережі Facebook.

"Укрпошта" повідомила про запуск нової та корисної послуги для мешканців деокупованих територій. У компанії зазначили, що намагаються одними з перших відновлювати роботу, в яких тепер мешканці звільнених територій можуть не лише отримати пенсії чи посилки, а й замовити ліки.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

Ця послуга дуже корисна, адже на відновлення роботи аптек потрібен час, а замовити онлайн можуть не всі, тому що може бути відсутній інтернет або зовсім така можливість, наприклад, якщо ліки потребує літня людина.

"Укрпошта", скріншот: YouTube
"Укрпошта", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Схема проста: ваші рідні заповнюють листівку для замовлення ліків з Аптека 9·1·1 у найближчому відділенні Укрпошти, а ми безкоштовно їх доставляємо. Наші оператори у відновлених відділеннях з радістю допоможуть", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, "Укрпошта" знизила тарифи до 45%: нові ціни за доставку та для кого вони передбачені.

Також наш портал інформував, "Укрпошта" запровадила нові правила видачі посилок: що потрібно знати перед візитом до відділення.

Крім того, ми писали, українці не зможуть отримувати пенсії через "Укрпошту": Кабмін ухвалив ухвалу.