Зима традиційно багата на свята - як і церковні, так і світські. Сезон починається ще з 19 грудня – від дня Святого Миколая.

Пізніше православні та католики в Україні відзначають два Різдва, а всі українці повсюдно – Новий рік. Завершується святкова пора 19 січня – святом Хрещення Господнього

Водохреще: джерело: 24tv.ua

Привітання з Водохрещем у прозі: найкращі приклади

***

Бажаю, щоб кожна твоя мить була такою ж чистою, світлою і доброю, як це свято. Щастя тобі, здоров'я, і ​​нехай Господь береже тебе. З Водохрещем Господнім!

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

***

У день Хрещення Господнього всім серцем бажаю небесної благодаті та життєвого щастя, істинної віри та світлої надії, чистої любові та душевного добра.

***

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю щасливо жити з Богом у душі та з любов'ю в серці, бажаю щодня зустрічати у доброму здоров'ї та прекрасному настрої.

***

Вітаю з Хрещенням Господнім і від щирого серця для твого серця хочу побажати надії, любові та віри, а також радості, втіхи та чудес. Нехай свята водиця змиє всі недуги і наповнить тебе новими силами!

***

З Хрещенням Господнім. Бажаю звільнити серце від образ, а душу від розчарувань, бажаю очистити життя від зла, а свої думки від дурниць. Здоров'я, миру та благополуччя!

***

З Хрещенням Господнім. Бажаю праведного життя без бід і печалів, у коханні та достатку.

***

Бажаємо фортеці у вірі, щирості у коханні та чистоти у власних думках, серцях та душах. З Водохрещем!

***

Бажаю скупатися в ополонці, отримати заряд бадьорості, чудового настрою, міцного здоров'я та Божого благословення! З Водохрещем!

***

Господь укриє вас від бід, подарує мир, добро та світло. Живіть із чистотою в серці, помислах та душі. З Водохрещем!

***

Бажаю, щоб у вашому серці запалився вогник добра, а ваше життя стало світлішим, щасливішим і благополучнішим. З Хрещенням Господнім!

***

Бажаю благовісних звісток, тільки добрих та довгоочікуваних гостей, щасливих, благополучних років, щоб у них не було горя, печалів та бід. З Водохрещем!

***

З Хрещенням Господнім. Нехай кожен день у твоєму житті буде благодатним, нехай усе ненависне відтепер залишить тебе назовні.

***

Нехай Господь не залишить тебе, навчить терпіння, співчуття та смиренності. Обдарує світлою радістю і дозволить дізнатися, що є справжнє щастя. З Водохрещем!