У середу, 18 січня 2023 року, у Броварах сталася трагедія - вертоліт, на борту якого був голова МВС Денис Монастирський, його заступник, держсекретар та інші, впав біля дитячого садка, забравши життя 14 людей.

Євген Єнін і є тим самим – перший заступник Міністра внутрішніх справ... про нього говорять, як про універсальний бійець. Він – уродженець Дніпра, кандидат політичних наук, дипломат та юрист.

Євген Єнін. Фото: скриншот Youtube
Євген Єнін. Фото: скриншот Youtube

42-річний Євген Єнін за своє коротке життя зумів зробити гідну кар'єру в СБУ, Міністерстві закордонних справ, Генпрокуратурі та МВС. У кожному із відомств він був однаково ефективний.

У його житті були посади і заступника Генпрокурора, і МЗС та МВС. Все, що можна про нього відзначити – це найвищий професіоналізм та безпрецедентний приклад служіння українцям.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Євген Єнін
Євген Єнін

Після того, як розпочалася повномасштабна війна, Євген Єнін брав безпосередню участь у захисті Києва, а також працював над виявленням ворожих ДРН (диверсійно-розвідувальних груп). Якщо про людину говорять тільки хороше - значить, він робив правильні справи і займав правильне становище. Те саме можна заявити про Дениса Монастирського. Сам Зеленський заявив, що загинули ті люди, яких нелегко замінити.

Нагадаємо, Олена Зеленська розридалася перед виступом, дізнавшись про трагічну новину

Як повідомляв "Знай.uа", загинув міністр МВС Денис Монастирський, його заступник і держсекретар: були у гелікоптері, який впав у Броварах

Знай.ua писав, Олена Зеленська розповіла історію 8-річного Богдана з Бахмута, який втратив вагітну маму: "Щось болить"