Співробітниками Національної поліції України у грудні було затримано членів злочинної організації з транснаціональними зв'язками. На рахунку зловмисників – розбійні напади, вимагання, викрадення людей та рейдерські захоплення бізнесу тощо.

Зараз же стало відомо, що одного з учасників ОЗУ "Халід" вже відпустили під домашній арешт. Мова йде про Сергія Тарабанова, якого звинувачують у викраденні людей. Йому змінили запобіжний захід з утримання під арештом на цілодобовий домашній арешт.

Також з'явилася інформація про те, що вийти може й Сурен Сардарян. Крім них затримано було також Мусаєва Халіда та Мусаєва Ельдара. Про це повідомили на сайті Національної поліції України.

Тарабанов Сергій Віталійович, фото: npu.gov.ua
Тарабанов Сергій Віталійович, фото: npu.gov.ua

"Тарабанов Сергій Віталійович, мешканець м. Одеса, співзасновник охоронної фірми "ГРОМ". 29 листопада 2022 року повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.27, ч.4 ст.189, ч.2 ст.27, ч.3 ст.146, ч.2 ст.27, ч.3 ст.28, ч.3 ст.358 КК України. З 13 грудня 2022 року утримується в "Київському слідчому ізоляторі", - йдеться у повідомленні Нацполіції.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як раніше повідомляли у Національній поліції, фігурантам вже оголошено про підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України. Наразі тривають слідчі дії, поліцейські встановлюють повне коло потерпілих осіб.

Фото: kas.gov.ua
Фото: kas.gov.ua

Зараз же стало відомо, що Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід з безальтернативного тримання під вартою на цлодобовий домашній арешт підозрюваному у викраденні людей (ч.3 ст.146 КК України), вимаганні (ч.4 ст.189 КК України) та підробці документів (ч.3 ст.358 КК України) уродженцю Луганська Сергію Тарабанову.

Відповідне рішення 9 січня 2023 року постановила колегія служителів Феміди у складі головуючої судді Тетяни Росік та суддів-учасників - Валерія Лашевича та Івана Рибака.

Нагадаємо, якщо потрібна медична допомога, а мобільний зв'язок відсутній: у МОЗ підказали, що робити

Як повідомляв "Знай.ua", ви можете не помітити небезпеку: яких обов'язкових правил потрібно дотримуватися взимку

Також "Знай.ua" писав, кому з українців полегшать отримання субсидії: у ПФУ назвали умову